Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τραγουδά για το Νοσοκομείο Ξάνθης η Φωτεινή Δάρρα

Κοινοποίηση

Τραγουδά για το Νοσοκομείο Ξάνθης η Φωτεινή Δάρρα



Για το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης τραγουδάει αυτή την Κυριακή 26/4 η Φωτεινή Δάρρα πιστή στο διαδικτυακό ραντεβού της με τον κόσμο για καλό σκοπό!

Ξάνθη,η πόλη που γέννησε τον Μάνο Χατζιδάκι.

Μαζί της στο πιάνο ο Γιώργος Παπαχριστούδης
Κυριακή 26 Απρίλίου στις 22:00

Πριν από τέσσερις εβδομάδες η Φωτεινή Δάρρα ξεκίνησε μια πρωτοβουλία: Να αφιερώνει ολόκληρες διαδικτυακές συναυλίες για την οικονομική ενίσχυση και την ηθική συμπαράσταση των νοσηλευτών και των γιατρών που βρίσκονται στις επάλξεις αλλά και των κοινωνικών ομάδων που χρειάζονται βοήθεια.

Έναν μήνα τώρα κάθε Κυριακή βράδυ στις 10 η Φωτεινή δίνει ραντεβού με τον κόσμο μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook τραγουδώντας για καλό σκοπό! Στο πλευρό της έχει την πολύτιμη συνοδεία του Γιώργου Παπαχριστούδη στο πιάνο.

Η ιδέα βρήκε συγκινητικά μεγάλη απήχηση στον κόσμο, μεταδίδοντας πνεύμα αλληλεγγύης και αγάπης. Μέχρι στιγμής έχει τραγουδήσει για τον Γ.Νοσοκομείο Καστοριάς, το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης αστέγων του Δήμου της Αθήνας.

Αυτή την Κυριακή η Φωτεινή Δάρρα αφιερώνει μια καινούργια διαδικτυακή συναυλία στο Νοσοκομείο που βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων αυτής της δύσκολης εποχής και δεν είναι άλλο από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Αξίζει να πούμε ότι η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ξάνθης αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα ακόμα και σήμερα καθώς μετράει δεκάδες θετικά και ύποπτα κρούσματα, τα οποία καλείται να αντιμετωπίσει το τοπικό νοσοκομείο.

Τραγουδώντας για την Ξάνθη οι καλλιτέχνες αποδίδουν ταυτόχρονα τον ελάχιστο φόρο τιμής στην πόλη που γέννησε τον Μάνο Χατζιδάκι.

Η Φωτεινή Δάρρα μαζί με τον Γιώργο Παπαχριστούδη στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας δίνοντας από το σπίτι μια συναυλία για το Νοσοκομείο της Ξάνθης.

«Τραγουδάμε για ένα καλύτερο αύριο! Η τέχνη μπορεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Οι έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Μέσα από την προσφορά και την αλληλεγγύη μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που ζούμε. Την Κυριακή το βράδυ θα είμαστε μαζί μέσα από την επίσημη σελίδα μου στο Facebook για να δώσουμε το χέρι στους συνανθρώπους μας στην Ξάνθη που μας έχουν ανάγκη», αναφέρει σε ανάρτησή της η Φωτεινή Δάρρα.

Κυριακή 26 Απριλίου στις 22:00
Για να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή συναυλία της Κυριακής συνδεθείτε με την επίσημη σελίδα της Φωτεινής Δάρρα εδώ: https://www.facebook.com/foteinidarra/

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα