Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Στον Διοικητή του Δ’ ΣΣ οι στρατιωτικοί για τον κορονοϊό

Κοινοποίηση

xanthi

Με τον Στγό Δκτή του Δ ́ ΣΣ, Αντγο Άγγελο Ιλαρίδη, συναντήθηκε στο γραφείο του, την Τετάρτη 01 Απριλίου 2020, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής Στρατιωτικών Π.Ε. Ξάνθης, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο, Ανθλγό (ΥΠ-Π) Βάιο Τσαπρούνη και Υπλγό (ΔΒ) Απόστολο Τσίμπλα, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, προκειμένου να αναπτυχθεί ένας αμφίδρομος δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ της Διοίκησης του Δ ́ ΣΣ και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, με τελικό στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης κι εργασίας των στελεχών που υπηρετούν στα γεωγραφικά όρια της Π.Ε. Ξάνθης.

Κατά τη συνάντηση, παρόλο που τηρήθηκαν ευλαβικά οι φυσικές αποστάσεις εξαιτίας του κορωνοϊού, σημειώθηκε ευρεία ταύτιση απόψεων και στόχων, η οποία εκμηδένισε τις αποστάσεις που συνήθως παρατηρούνται σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Σημειώνεται ότι έγινε ιδιαίτερη και διεξοδική συζήτηση αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη, ενώ παρατέθηκαν οι τελευταίες –δραστικές ενέργειες που ανέλαβε η Υπηρεσία και προσωπικά ο Δκτής του Δ ́ ΣΣ, στην κατεύθυνση της διαφύλαξης της υγείας των συναδέλφων και των οικογενειών τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, ευχαριστώντας τον Στγό, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση αντίδρασή του στις τελευταίες εκκλήσεις του σωματείου για την ανάληψη μέτρων προστασίας της υγείας των συναδέλφων μας.

Ευελπιστούμε στη διατήρηση του εξαιρετικού κλίματος που καλλιεργήθηκε μεταξύ των δύο πλευρών προς όφελος των συναδέλφων μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, να συνεχίζουν να στηρίζουν, να εμπιστεύονται και να επικοινωνούν με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, προκειμένου να προωθούνται και να επιλύονται άμεσα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Ένωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα