Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Ταξίδεψε στα καλύτερα μέρη του κόσμου χωρίς να βγεις από το σπίτι

Κοινοποίηση

xanthi



Ο κορονοϊός ίσως είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να απολαύσεις πράγματα που τόσο καιρό είτε δεν είχες σκεφτεί είτε δεν είχες τον χρόνο να τα κάνεις. 

Μένοντας σπίτι και έχοντας πλέον αρκετό χρόνο στη διάθεσή σου, πως θα σου φαινόταν το ενδεχόμενο να ταξιδέψεις σε μερικά από τα πιο περίεργα ίσως μέρη του κόσμου και να δεις πράγματα που δεν έχεις ξαναδεί και όλα αυτά χωρίς καν να βγεις από το σπίτι σου;

Οι περισσότερες αεροπορικές έχουν τραβήξει χειρόφρενο και ο κορονοϊός μας έχει στερήσει ακόμη και τις πιο βασικές εξόδους. Δεν μπορεί ωστόσο να εμποδίσει τη φαντασία μας να ταξιδέψει!

Ειδήσεις για Ξάνθη: Όλα τα τοπικά νέα με ένα κλικ στην κατηγορία Ξάνθη Νέα

1. Ελέφαντες στην Νότια Αφρική

Δες σε live streaming τους ελέφαντες στη Νότια Αφρική. Πρόκειται για μια περιοχή κοντά στα σύνορα της Νότιας Αφρικής με τη Μοζαμβίκη, στην οποία οι ελέφαντες βρίσκουν λίγο νερό για να ξεδιψάσουν.

Εάν είστε τυχεροί μπορείτε να δείτε λεοπαρδάλεις, λιοντάρια, ρινόκερους και βουβάλια που επίσης ξεμυτίζουν στην περιοχή αναζητώντας νερό.

2.Times Square, Νέα Υόρκη 

Σίγουρα (εάν δεν έχεις πάει) θα ήθελες να πας έστω μια φορά στη Νέα Υόρκη! Στην καρδιά του Μανχάταν, ίσως ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη του κόσμου.

Στις φωτεινές διαφημίσεις στην Times Square μπορείς να δεις ρούχα, ταξίδια, εμπειρίες, πόλεις, εκδηλώσεις και μια σειρά από άλλες δραστηριότητες και προϊόντα, τα οποία ίσως δεν μπορείς να απολαύσεις αυτή την περίοδο, αλλά σίγουρα η εμπειρία και μόνη της είναι εντυπωσιακή.

3. Lapland

Ίσως ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρα του πλανήτη που μπορείς να απολαύσεις μέσω live streaming. Το βαθύ χιόνι της βόρειας Φινλανδίας, πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο.

Συνήθως εκεί συναντάς χιλιάδες τουρίστες που απολαμβάνουν την τοπική παράδοση, ζουν μέσα στο δάσος και απολαμβάνουν μύθους και ιστορίες από την περιοχή με μυστηριώδη ξωτικά και μαγικά.

4. Η παραλία Thai

Εάν αναζητάς μερικές στιγμές χαλάρωσης και ενδεχομένως μια κρυστάλλινη θάλασσα και μια θέα με ένα εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα, σίγουρα θα τα βρεις εδώ.

Το live streaming έρχεται από μια απομονωμένη λευκή παραλία στο νησί Koh Samui, στην Ταϊλάνδη και είναι σίγουρα εντυπωσιακό.

5. Το διάστημα

Και εάν μέσα στον πλανήτη Γη δεν βρήκες ένα μέρος που νιώθεις ότι αξίζει να το επισκεφθείς, λύσεις υπάρχουν.

Στο live streaming της NASA μπορείς να απολαύσεις τη Γη από ψηλά. Για την ακρίβεια από πολύ ψηλά!

Ειδήσεις για Ξάνθη: Όλα τα τοπικά νέα με ένα κλικ στην κατηγορία Ξάνθη Νέα

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα