Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ανοίγουν τη Δευτέρα τα εμπορικά κέντρα – Λειτουργεί ήδη το Flamingo

Κοινοποίηση

Από τη Δευτέρα 18 Μαΐου θα ανοίξουν και τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα (δύο εβδομάδες νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο) όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως θα δοθούν στη δημοσιότητα οι σχετικοί κανόνες για τη λειτουργία τους.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως η επιτροπή των λοιμωξιολόγων έκρινε ότι η επιδημιολογική πορεία του κορονοϊού επιτρέπει το άνοιγμα των εν λόγω πολυκαταστημάτων.

«Η επιστροφή στην κανονικότητα γίνεται με ταχύτητα», δήλωσε ο ίδιος.

 Λειτουργεί ήδη το Flamingo 

Στην Ξάνθη, το εμπορικό κέντρο έχει ανοίξει τις πύλες του ήδη από την περασμένη Δευτέρα και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως τα εκεί καταστήματα διαθέτουν αυτόνομες εισόδους λειτουργίας.

Η παρουσία των πολιτών στο εμπορικό της Ξάνθης ήταν ιδιαίτερα αυξημένη την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των καταστημάτων, με τους καταναλωτές να σχηματίζουν ακόμη και ουρές.

” ! Ανοίξαμε και σας περιμένουμε στον αγαπημένο σας χώρο για βόλτα και ψώνια δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων” αναφέρει σε ανακοίνωσή του στα social media το εμπορικό.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα