Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καλοκαιρινές Ολόσωμες Φόρμες 2020. Τράβα Τα Βλέμματα Πάνω Σου!

Κοινοποίηση

Οι ολόσωμες φόρμες και τα φορέματα με κουμπιά θεωρούνται τα πιο must have της γυναικείας καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, είναι ένα από τα γυναικεία ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σας!

Ανταποκρίνονται σε πολλές περιστάσεις την ημέρα από το πρωί που θα πάτε για καφέ μέχρι και το βράδυ για ποτό σε ένα από τα όμορφα νησιά μας. Ακόμα και στο γραφείο στην δουλεία σας! Διακρίνονται για το μοναδικό τους ύφασμα και αυτό το καταλαβαίνετε στην αφή αλλά και στην τέλεια εφαρμογή τους ! Είναι ανάλαφρες, φοριούνται εύκολα και σε όλους τους τύπους σώματος καθώς έχουμε μια τεράστια ποικιλία για να δείτε και να διαλέξετε. Αξίζει και το τελευταίο λεπτό που θα δώσετε μιας και τόσο η ποιότητα όσο και ο σχεδιασμός τους είναι εξαιρετικά. Διαθέτουμε σε πολλές καλοκαιρινές αποχρώσεις για όλα τα γούστα όπως ροζ για τις ρομαντικές και girly εμφανίσεις, μαύρο και λευκό για τις κλασικές και πιο σοβαρές εμφανίσεις, κόκκινο για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και μπλε, πράσινο και κίτρινο για τις γυναίκες που αγαπούν τα χρώματα και είναι παιχνιδιάρες.

Μπορούν και συνδυάζονται με ότι παπούτσι θελήσετε είτε με ένα φλάτ σανδάλι, είτε με πλατφόρμα ακόμα και με αθλητικό. Αναλόγως λοιπόν την περίσταση διαλέγουμε και το κατάλληλο παπούτσι ή αξεσουάρ. Για παράδειγμα αν ανήκετε στο boho style θα ταίριαζε απόλυτα σε μια μονόχρωμη μπλε ολόσωμη φόρμα ή φόρεμα ένα φλοράλ τουρμπάνι με ωραίους κλασικούς κρίκους, το αντίστοιχο φλοράλ τσαντάκι αλλά και μια πλατφόρμα σε παλ απόχρωση του μπλε. Αντίθετα αν ανήκετέ στις girly και ρομαντικές εμφανίσεις θα ταίριαζε πολύ ωραία η ροζ ολόσωμη φόρμα ή φόρεμα η οποία θα μπορούσε να συνδυαστεί με μικρά διακριτικά κοσμήματα είτε δαχτυλιδάκια κομψά είτε μικρά σκουλαρίκια, σανδάλια σε nude αποχρώσεις και τσαντάκι πάλι σε nude απόχρωση. Για τις έντονες εμφανίσεις όπου είναι το κόκκινο του πάει απόλυτα μια μαύρη πλατφόρμα και ένα μαύρο τσαντάκι.

Ριγέ Και Καρό Ρούχα. Κλέψτε Την Παράσταση!

Ένα ριγέ φόρεμα είναι must have για το καλοκαίρι. Είναι γνωστό ότι το ριγέ και καρό μοτίβο αγαπιούνται πολύ το καλοκαίρι. Καθώς μπορείτε να κάνετε απίστευτους συνδυασμούς με πολλά χρώματα και αξεσουάρ. Στο online shop μας θα βρείτε όλους τους συνδυασμούς χρωμάτων που υπάρχουν σ’ αυτά τα μοτίβο. Θα τα λατρέψετε για την υπέροχη εφαρμογή τους αλλά και για το ωραίο τους ύφασμα. Σας προτείνουμε τα ριγέ φορέματα της συλλογής μας! Θα τα λατρέψετε και θα τα αγαπήσετε.
Έχουμε ποικιλία χρωμάτων για όλες τις περιστάσεις και γούστα. Αν ήρθε η στιγμή για να ετοιμάσετε την βαλίτσα για τις διακοπές σας τότε δεν θα έπρεπε να λείπει από μέσα ένα ριγέ «πασπαρτού» φόρεμα, το οποίο θα μπορείτε να φοράτε σε διαφορετικές συνθήκες πρωί-βραδύ με τα αντίστοιχα αξεσουάρ και πέδιλα. Αυτό το ριγέ λινό φόρεμα είναι για όλες τις ώρες. Φορέστε το ακόμα και στην παραλία αλλά και για έναν απογευματινό περίπατο στα σοκάκια του νησιού! Υπάρχει σε μπλε άσπρο ριγέ τα κλασικά χρώματα των νησιών, ροζ με λευκό και πράσινο με λευκό. Συνδυάστε τα, φυσικά με μια ψάθινη ή bamboo τσάντα, με nude και παλ αποχρώσεις στα πέδιλα είτε με πλατφόρμες. Ταιριάζει απόλυτα σε όλους τους τύπους γυναικών και έχουν αυτό το μικρό διακριτικό ζωνάρι στην μέση όπου δημιουργούν ένα σώμα με ωραίες καμπύλες και λεπτή μέση. Επίσης μπορείτε να το συνδυάστε μέχρι και τσαντάκι φάκελο σε βραδινή  περίπτωση με τα αντίστοιχα κοσμήματα. Δεν θα έπρεπε να λείψει ένα τέτοιο κομμάτι ρούχου από τις διακοπές σας.

Τα καρό μπλουζάκια θεωρούνται πολύ νεανικά, ειδικά και με το δέσιμο μπροστά όπου δίνει μια παιχνιδιάρικη διάθεση. Διατίθεται και αυτό σε πολλά χρώματα για όλα τα γούστα. Είναι επίσης ένα μοτίβο πολύ καλοκαιρινό αλλά και λατρεμένο απ’ όλες τις γυναίκες. Υπάρχουν πέντε χρώματα για να διαλέξετε κόκκινο, μαύρο, πράσινο, κίτρινο και μπλε. Όλα μας τα χρώματα μπορούν να συνδυαστούν με ότι θελήσετε είτε με τζιν είτε φούστα ή κάποιο τζιν σορτς. Φοριούνται σε όλες τις συνθήκες πρωινές και βραδινές. Συνδυάστε τα με παπούτσια αθλητικού τύπου και τζιν για ένα πρωινό περίπατο ή καφέ, με ένα τζιν σορτς, πέδιλα και με μια μπα ντάνα για  boho style και τέλος με μια βραδινή φούστα, πλατφόρμα και με  σκουλαρίκια κρίκους για κοκτέιλ. 
Και μην ξεχνάτε: Ο απόλυτος προορισμός για να αποκτήσετε τα πιο στυλάτα καλοκαρινά ρούχα είναι το Style.gr! μπορείτε να κάνετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τις online αγορές σας όλο το 24ωρο. Και το καλύτερο; Όλα τα ρούχα είναι budget friendly. Δε χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να κάνετε δικό σας τα ρούχα των ονείρων σας!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα