Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οινοποιοί Β. Ελλάδος: Αναβάλλονται οι “Ανοιχτές Πόρτες”- Επισκέψιμα τα οινοποιεία

Κοινοποίηση

Οινοποιοί Β. Ελλάδος: Αναβάλλονται οι "Ανοιχτές Πόρτες"- Επισκέψιμα τα οινοποιεία



Η αγαπημένη οινοτουριστική εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες» των Οινοπαραγωγών της Βόρειας Ελλάδας, δεν θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαΐου 2020, λόγω των συνθηκών που επικρατούν με τον κορωνοϊό

Πρόκειται για την ανοιξιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιείται ανελλιπώς στα επισκέψιμα οινοποιεία του οινοτουριστικού δικτύου «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», από το 2005, με πλήθος επιμέρους εκδηλώσεων σε κάθε ένα από αυτά για τους επισκέπτες τους, από θεματικές οινογευσίες και masterclasses μέχρι wine-cocktail parties, συναυλίες, διάφορους διαγωνισμούς και ποικίλες εικαστικές εκθέσεις.

Μάλιστα η απήχηση που σημείωσε στο κοινό ήταν τόσο εντυπωσιακή ώστε σύντομα απέκτησε πανελλαδική υπόσταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επισκεψιμότητα του κοινού από το 2005 έως το 2019 σταδιακά αυξάνονταν με αποτέλεσμα πέρσι τις ΑΝΟΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ στους ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ να «περάσουν» πάνω από 13.000 φίλοι του κρασιού και του οινοτουρισμού!

Στη σχετική ανακοίνωση, οι Οινοποιοί της Βόρειας Ελλάδας σημειώνουν: “Μόλις τα γεγονότα μας το επιτρέψουν, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε νέα πιθανή ημερομηνία πραγματοποίησης της εκδήλωσης ή την οριστική ματαίωσή της για το έτος 2020.

Σε κάθε περίπτωση όμως, τα οινοποιεία στο δίκτυο «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» εξακολουθούν να είναι επισκέψιμα και ανοιχτά στο κοινό, όμως σύμφωνα με το πρωτόκολλο που πλέον θα εφαρμόζεται σε ανάλογους χώρους. Η τηλεφωνική επικοινωνία εκ των προτέρων θεωρείται απαραίτητη”.

Πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία επικοινωνίας των οινοποιείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.winesofnorthgreece.gr, επιλέγοντας στο μενού την ενότητα ΟΙΝΟΠΟΙΟΙ.
thestival.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα