Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πάμε στοίχημα: Μάχες σε όλα τα μέτωπα στην Μπουντεσλίγκα

Κοινοποίηση

Μόνο στην Μπουντεσλίγκα έχουμε δράση αυτή την περίοδο, διότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα κανένα άλλο από τα μεγάλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Αυτή την εβδομάδα, διεξάγεται η τρίτη αγωνιστική από την επανέναρξη και υπάρχουν πολλές μάχες σε όλα τα μέτωπα. Ας δούμε τις σημερινές προτάσεις για την Γερμανία

Ποιοτικότερες γηπεδούχες με σημαντική τύχη

Η Αουγκσμπούργκ θα υποδεχτεί την ουραγό Πάντερμπορν, με μοναδικό στόχο την νίκη για να κάνει σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία. Ελάχιστες οι ελπίδες της φιλοξενούμενης, είναι ευάλωτη αμυντικά και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αντισταθεί στην Αουγκσμπούργκ.

Πρέπει να δώσει ιδιαίτερη σημασία σήμερα, γιατί είναι σημαντικό να μην χάσει βαθμούς από την ουραγό. Σε καλή απόδοση ο άσσος, στο 2,00 στις Ελληνικες εταιριες στοιχηματων.
Στο Ρεντ Μπουλ Αρένα η Λειψία, απέναντι στην Χέρτα, έχει την ευκαιρία να συνεχίσει νικηφόρα και να ισοβαθμίσει με την Ντόρτμουντ στην δεύτερη θέση και να διατηρήσει την διαφορά με την Μπάγερν Μονάχου στους επτά πόντους.

Η Χέρτα, είναι περίπου στο μέσο της βαθμολογίας και ουσιαστικά είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Αν είναι στοιχειωδώς σοβαροί οι Ταύροι δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα να επιβληθούν. Καλή περίπτωση ο συνδυασμός over 2,5 και άσσου σε αποδόσεις πάνω από 1,70 στις Ελληνικες εταιριες στοιχηματων

Πληρώνουν τα γκολ

Στο Ντισελντορφ η Φορτούνα υποδέχεται την Σάλκε, με τις δύο ομάδες, να έχουν διαφορετικούς στόχους. Η Φορτούνα είναι στην 16η θέση, που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής, ενώ η Σάλκε κυνηγά την έκτη θέση.
Καμία από τις ομάδες σε είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν βγαίνει άκρη με το τελικό αποτέλεσμα. Θα τα δώσουν όλα, λόγω αναγκαιότητας βαθμών και θα ποντάρω στα λίγα γκολ, πιστεύοντας ότι θα αλληλοεξουδετερωθούν και δεν θα έχουμε γκολ και φάσεις. Το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,83 στις Ελληνικες εταιριες στοιχηματων.

Στο Χοφενχαϊμ — Κολωνία θα βασιστώ στα στατιστικά και θα ποντάρω στα πολλά γκολ. Η γηπεδούχος Χοφενχαϊμ έχει απολογισμό 17 στα 27 over 2,5 και 12 στα 14 στο γήπεδο της.
Η Κολωνία έχει μέχρι τώρα ρεκόρ 20 στα 26 over 2,5 και εννιά στα 12 εκτός έδρας.
Κάνουν πολύ συχνά μεγάλα σκορ και υπάρχει αξία στο over 2,5, που μας δίνεται σε απόδοση 1,53. Όποιος θέλει να ρισκάρει παραπάνω, μπορεί να συνδυάσει το over με το αμφίσκορο, θα ανεβάσει την απόδοση στο 1,70

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα