Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Προγνωστικά στοίχημα Παρασκεύη: Συνδυασμοί από Ρεζέρβες!

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Έφτασε και η Παρασκευή και αρχίζει σιγά σιγά να γεμίζει και το κουπόνι μας με πολλά παιχνίδια και η αλήθεια είναι ότι θα γίνουμε μάρτυρες ενός εξαιρετικά ενδιαφέροντος θεάματος με πολλά πρωταθλήματα και δη μεγάλα να εκκινούν, κάτι που εν μέσω Μαΐου δεν έχουμε ξαναδεί. Πλέον, ναι, θα έχουμε επιλογές, θα έχουμε πολλά παιχνίδια και βάσει προγράμματος θα υπάρχει πάντα δράση μεσοβδόμαδα είτε με το Τουρκμενιστάν είτε με κάποιο άλλο πρωτάθλημα. Σήμερα, την τιμητική της έχει η Λευκορωσία με τη Λίγκα 2, με την Πρέμιερ Λιγκ και με ωραίους κι ενδιαφέροντες αγώνες, δύσκολους στην πρόβλεψη αλλά εδώ είμαστε εμείς. Μέχρι στιγμής, επειδή υπάρχει ένας αστερίσκος για το αν θα διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω ύποπτου κρούσματος κορωνοϊού σε παίκτη της Μινσκ, γνωρίζουμε ότι τα παιχνίδια θα γίνουν κανονικά. Δύο αγώνες έχουμε προετοιμάσει να σας προτείνουμε, αμφότεροι από τη Λίγκα των δεύτερων ομάδων, τις γνωστές ‘’Ρεζέρβες’’. Πάμε να δούμε τις στοιχηματικές προβλέψεις για κάθε αγώνα ξεχωριστά και την πρότασή μας για το κάθε παιχνίδι. Μεσημεριανά τα παιχνίδια, να σας ενημερώσω και με σχετικά καλές αποδόσεις. Προτείνονται δυάδα αλλά και μονά με περαιτέρω συνδυασμούς.

Μπάτε Μπορίσοφ 2 – Σλατσκ 2 (13:30):
Πρώτος αγώνας αυτός από τη δεύτερη λίγκα ανάμεσα σε Μπάτε 2 και Σλατσκ 2. Δύο μέτριες ομάδες με διαφορά 4 πόντων ανάμεσά τους. Η Μπάτε 2 δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που ολοένα και προοδεύει, ευρισκόμενη στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 4 βαθμούς σε 8 αγώνες και με τη 3η χειρότερη άμυνα και τη 2η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Είναι η χειρότερη ομάδα εντός έδρας και η λιγότερη φορμαρισμένη μαζί με την σημερινή της αντίπαλο. Έχει σε 5 αγώνες 1 νίκη και 4 ήττες και μάλιστα η νίκη της επετεύχθη μέσα στην Γκοροντέγια την χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Η Σλατσκ 2 είναι επίσης μια κακή ομάδα με 2 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 5 αγώνες και βρίσκεται σε άσχημη θέση έχοντας ικανή επίθεση αλλά τη 2η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Έχει συντριπτικά εναντίον της την παράδοση με 6/6 ήττες!!! Μάλιστα, τα σκορ δεν είναι καθόλου κολακευτικά: 5-1 (δύο φορές),4-0,5-0, 4-1, 2-0. Είναι ανάγκη να ξεκολλήσουν και οι δύο από τα χαμηλά, οπότε εκτός από το λογικό over 2.5 θα πάμε και στα γκολ. GG+Over 2.5 στο 1.70 (Stoiximan).

Σολιγκόρσκ 2 – Σλάβια Μοζίρ 2 (14:00):
Πηγαίνουμε σε ακόμα έναν αγώνα της ίδια λίγκας με την Σολιγκόρσκ 2 να είναι το ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στην Σλάβια Μοζίρ 2. Η γηπεδούχος είναι μια σκληρή ομάδα, επιθετική και μέτρια αμυντικά που προασπίζεται την έδρα της και κερδίζει βαθμούς. Μόλις μία ήττα και μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική από την εξαιρετική Ισλόχ Μινσκ 2 με 0-1 εντός έδρας έπειτα από 11 συνεχόμενες επιτυχίες. Μάλιστα, βρίσκει σε κάθε αγώνα εντός γκολ και όταν σκοράρει, δεν χάνει αλλά κατά μεγάλο ποσοστό κερδίζει κιόλας. 5/5 έχει απέναντι στην κάκιστη αμυντικά και επιθετικά Μοζίρ, η οποία θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, αλλά δεν μπορεί. 7-1,6-1, 2-0, 2-1, 3-0 τα σκορ τους. Στηρίζουμε την γηπεδούχο. 1+Over 2.5 στο 1.63 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα