Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα αναλύσεις: Κέρδη και από τις δύο κατηγορίες της Γερμανίας

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και καλό σαββατοκύριακο! Σάββατο σήμερα με ενδιαφέροντες αγώνες και πρωταθλήματα που σιγά σιγά επανεκκινούν και άλλα που συνεχίζουν την πορεία τους σε ένα κουπόνι μεγάλο ενώ θα προστεθούν μελλοντικά και άλλα όπως τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Αγγλίας. Πληθώρα επιλογών για σήμερα και με Δανία, η οποία, όπως είδαμε προ ημερών, ξανάρχισε από εκεί που τελείωσε χωρίς μεγάλες εκπλήξεις. Η Γερμανία κατέχει τα πρωτεία βάσει αξίας και ποσότητας αγώνων και δεν γίνεται να την αγνοήσουμε, αφού εκτός της ποσότητας έχει και ποιότητα τόσο με την Μπουντεσλίγκα όσο και με την Zweite Liga ενώ δεν φαίνεται να προκύπτει κάποια ευκαιρία από την Λευκορωσία. Στην άκρη θα αφήσουμε  και τις Αρμενία, Εσθονία, Ισραήλ, που επίσης ξεκίνησαν ξανά και πολλά άλλα πρωταθλήματα που είναι εντελώς απρόβλεπτα. Έχουμε πια εικόνα από κάποιες ομάδες και θα την αξιοποιήσουμε για να βγούμε νικητές. Πάμε να δούμε τις σημερινές αναλύσεις και προγνωστικά για το Πάμε Στοίχημα.

Χόλσταϊν Κίελ-Αρμίνια Μπίλεφελντ (14:00):
Ξεκινάμε από την Zweite Liga και το Κίελο που υποδέχεται την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Το Κίελο έχει εντελώς αντίθετη εικόνα εντός έδρας από ότι εκτός και για αυτό το λόγο ό,τι βαθμούς μαζεύει εντός τους σκορπά εκτός. Πρόσφατα παραδείγματα αφενός ο εντός έδρας αγώνας του και μάλιστα νικητήριος με την Στουτγκάρδη και ο εκτός έδρας αγώνας του με την Μπόχουμ, στον οποίο ηττήθηκε με 2-1. Γκολ σκοράρει και δέχεται με απόλυτη ισορροπία μάλιστα. 44 γκολ έχει σκοράρει σε 28 αγώνες και ακριβώς τόσα έχει δεχθεί! Πολύ καλή παράδοση με την Μπίλεφελντ στην έδρα του. Η Μπίλεφελντ είναι πρωτοπόρος και συνεχίζει να πορεύεται άνετα και με ασφάλεια προς την Μπουντεσλίγκα, δρόμο που είναι αδύνατον να χάσει με βάση την εικόνα της. Η καλύτερη άμυνα και η 2η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας είναι και όχι άδικα. 4/6 ισοπαλίες και 2/3 gg έχει πρόσφατα. Δε θα αφήσει να διασυρθεί και σίγουρα θα ψάξει το γκολ. GG στο 1.62 (Betshop).

Σάλκε- Βέρντερ Βρέμης (16:30):
Συνεχίζουμε με Γερμανία ανεβαίνοντας στην πρώτη κατηγορία και πάμε στο παιχνίδι του Γκελζερκίχεν με την Σάλκε να υποδέχεται την Βέρντερ που είναι με την πλάτη στον τοίχο. Η Σάλκε πραγματοποιεί κακή πορεία εδώ και λίγο καιρό με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, έχει χάσει το ρυθμό της και δεν μπορεί να συνέλθει με την άμυνα να αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα της αλλά και η επίθεσή της εμφανίζει προβλήματα. Σκόραρε μόλις μια φορά σε τρεις αγώνες δεχόμενη 9 γκολ! Εντός έδρας πάντως πριν την διακοπή ήταν θετική και τουλάχιστον σκόραρε. Είναι υποχρεωμένη να σκοράρει σήμερα αλλιώς θα χάσει το τρένο της Ευρώπης. Μπορεί να το κάνει απέναντι στην ελλιπή Βρέμη. Η Βέρντερ είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας κερδίζοντας πριν μια αγωνιστική μέσα στην Φράιμπουργκ, έφερε ισοπαλία εντός με την Γκλάντμπαχ προ ημερών και έχασε εντός με 1-4 από την Λεβερκούζεν. Κάκιστη άμυνα, μέτρια επίθεση. Μπροστά σε αυτές τις ελαττωματικές άμυνες το γκολ λόγω κινήτρου είναι μονόδρομος. Ιδίως μάλιστα αν συνυπολογίσουμε και την μεταξύ τους παράδοση. GG στο 1.82 (Betshop).

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα