Τέσσερα πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ σε μια σχέση


Για να διατηρήσεις μια σχέση για πολλά χρόνια και να παραμείνει υγιής χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Πρέπει να ακολουθείς κάποια tips και να αποφεύγεις να λες ή να κάνεις κάποια πράγματα που θα βλάψουν τη σχέση σου μακροπρόθεσμα.

#1. Συνειδητοποίησε ότι δεν μπορείς να διαβάσεις το μυαλό του συντρόφου σου


Εσύ δεν μπορείς να διαβάσεις το μυαλό του και εκείνος δεν μπορεί να διαβάσει τις σκέψεις σου. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να επικοινωνείτε καλύτερα ώστε να μην έχετε προβλήματα και παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Όσο προσπαθείτε να μαντέψετε τι θέλει ή τι χρειάζεσαι τόσο θα συνειδητοποιείτε ότι στο τέλος θα πέφτετε έξω τις περισσότερες φορές.

#2. Επικοινώνησε μαζί του αλλά μην προσπαθείς να τον κάνεις να νιώσει ό,τι νιώθεις


Μπορεί τα συναισθήματά σου να είναι μπερδεμένα ή μπορεί να βιώνεις διάφορες δύσκολες στιγμές σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Θα πρέπει να καταλάβεις ότι αυτά τα προβλήματα είναι δικά σου και ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου απλά και μόνο για να σου συμπαρασταθεί και να σε κάνει να νιώσεις όμορφα.

#3. Μην βάζεις σκοπό της ζωής σου να κερδίσεις σε έναν τσακωμό


Όταν ο σκοπός σου είναι να κερδίσεις στον τσακωμό σας, τότε η σχέση σας χάνει. Και επειδή δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να την πληρώνει η σχέση σας, γι’αυτό ρίξε λίγο τους τόνους αλλά και τον εγωισμό σου.

#4. Μην καταπιέζεις τα συναισθήματά σου


Αν υπάρχει κάτι που θέλεις να μοιραστείς με τον σύντροφό σου τότε κάντο ακόμα και αν ξέρεις πως ίσως τον στεναχωρήσεις. Είναι καλύτερο να συζητάτε τα προβλήματά σας. Μπορεί να υπάρξει ένταση εκείνη τη στιγμή αλλά μακριπρόθεσμα η συζήτηση θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας.

Πηγή: faysbook.gr
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال