Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το σούπερ ντέρμπι στο Τουρκμενιστάν και τα γκολ στις Ρεζέρβες

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και των σπορ! Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η αγωνιστική δράση και πλέον εκτός των γνωστών πρωταθλημάτων έχουμε και την Εσθονία στο πρόγραμμα, η οποία προστίθεται σήμερα, δεν κάνει ακριβώς πρεμιέρα, καθώς έχει ήδη παιχθεί η πρώτη αγωνιστική αλλά είναι ουσιαστικά η εκκίνηση. Ένα πρωτάθλημα που για όσους δεν το γνωρίζουν στηρίζεται στα πολλά γκολ ανά αγώνα και φυσικά είναι δύο ταχυτήτων με τις Φλόρα Ταλίν και Λεβάντια Ταλίν να είναι ακλόνητα φαβορί για τον τίτλο αλλά θα δείξει αν θα πάνε μέχρι τέλους γιατί δεν θα αποκλείσουμε τα αουτσάιντερ Πάιντε και Νόμε Κάλιου. Είναι ένα ενδιαφέρον και δύσκολο πρωτάθλημα, ακόμα δεν έχουμε εικόνα των ομάδων και δε θα το προσεγγίσουμε προς το παρόν. Θα ασχοληθούμε με Ρεζέρβες Λευκορωσίας ενώ ιδιαίτερη αναφορά θα έχουμε και στο ντέρμπι από το Τουρκμενιστάν, που αναμένεται να κρίνει πολλά. Πάμε να δούμε τις δύο αναμετρήσεις μας αναλυτικά και τις επιλογές μας. Προτείνονται σε δυάδα ή μονές, ανάλογα την απόδοση και φυσικά μπορείτε να επιλέξετε κάποιες για να τις συνδυάσετε με άλλες.

Δυναμό Μπρεστ 2 – Μπάτε Μπορίσοφ 2 (13:00):
Ξεκινάμε από τον αγώνα της δεύτερης λίγκας, δηλαδή των ομάδων που είναι σαν θυγατρικές των ομάδων της κορυφαίας κατηγορίας. Η Δυναμό Μπρεστ 2 υποδέχεται την Μπάτε Μπορίσοφ 2 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που δεν έχει ούτε πρωταθλητή ούτε υποβιβασμό. Η Δυναμό Μπρεστ 2 είναι 14η, τρεις θέσεις πριν την τελευταία και μόλις 3 βαθμούς πίσω από την 13η Μπάτε. Είναι το ίδιο κακή ομάδα με την αντίπαλό της με 11 γκολ σε 9 αγώνες αλλά έχει δεχθεί ήδη 21! Συν τοις άλλοις έχει έναν βαθμό σε 5 αγώνες και είναι η χειρότερη ομάδα εντός. Δώρο άδωρο ότι σκοράρει, αφού δεν το μετουσιώνει σε βαθμούς. Βάσει παράδοσης έχει 2Ν-1Ι-4Η και σε σύνολο 7 αγώνων οι 5 έληξαν gg+over 2.5 και οι 6/7 απλώς gg. Η Μπάτε από την άλλη βρίσκεται στην ίδια κακή κατάσταση και δεν λέει να ξεφύγει. Χειρότερη άμυνα με 28 γκολ παθητικό σε 9 αγώνες και όσο να σκοράρει βαθμούς δεν παίρνει. Ντέρμπι ουραγών θα λέγαμε με επιθετικές αρετές. GG+over 2.5 στο 1.70 (βετ365).

Άχαλ-Αλτίν Ασίρ (15:30):
Πηγαίνουμε στο Τουρκμενιστάν και στο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ πρώτης και δεύτερης ομάδας ή καλύτερα μεταξύ της παντοδύναμης Αλτίν Ασίρ και της νέας δύναμης Άχαλ. Η Άχαλ σε 35 χρόνια ιστορίας έφτασε το 2018 να απειλεί σοβαρά την Αλτίν Ασίρ δίχως όμως να καταφέρνει να την κερδίσει και με 6 βαθμούς διαφοράς έχασε τον τίτλο. Μόνιμα δεύτερη αλλά φέτος δείχνει πολύ καλά στοιχεία, δυνατή παρουσία εντός και η πρωτιά της δεν έχει κλονισθεί ακόμα. Μοναδική της ήττα, εκτός έδρας από την Αλτίν Ασίρ, ενώ έχει εξαιρετική άμυνα και επίθεση. Η Αλτίν Ασίρ έχει την γνώση και την εμπειρία να πάρει αυτό που θέλει, είναι ξανά με 3 βαθμούς πίσω από την Άχαλ και με την πλάτη στον τοίχο αλλά η επίθεσή της ως η κορυφαία ως τώρα της δίνει δυναμική. Τεράστιο κίνητρο και πάθος σε ένα ματς-φωτιά. GG στο 1.77 (βετ365.γρ). Καλή τύχη!!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα