Ξάνθη: Πήγαν να επιλύσουν βλάβη στο Δροσερό και τους λήστεψαν!

Θύματα ληστείας έπεσαν εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΞ που βρέθηκαν στο Δροσερό, για να επιλύσουν βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης του οικισμού των Ρομά.

Σε ανακοίνωση των εργαζομένων αναφέρονται τα εξής:

Το Σωματείο των εργαζομένων στην Δ.Ε.Υ.Α. ΞΑΝΘΗΣ καταγγέλλει το χθεσινό συμβάν κλοπής σε βάρος δυο συναδέλφων που έλαβε χώρα στον οικισμό του Δροσερού.

Οι συνάδελφοι κατά την εκτέλεση της απογευματινής τους βάρδιας μετέβηκαν στον οικισμό για την αντιμετώπιση βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης, κατά την διάρκεια της αποκατάστασης άγνωστοι άνοιξαν το υπηρεσιακό όχημα και τους αφαίρεσαν χρηματικά ποσά καθώς  και τα κινητά τους.

Το σοβαρό αυτό περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε πλήθος άλλων επιθέσεων που έχουν δεχτεί οι εργαζόμενοι κατά την εκτέλεση των εργασιών τους.

Οποιοδήποτε περιστατικό βίας που απειλή την σωματική και ψυχική υγεία των εργαζόμενων στους χώρους εργασίας τους είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο.  Καλούμε όλους τους εμπλεκομένους φορείς όπως λάβουν άμεσα μέτρα για την αποφυγή παρανόμων περιστατικών και την εξασφάλιση ασφαλών συνθηκών εργασίας για όλους τους εργαζόμενους που αποτελεί και την απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία τους στους χώρους εργασίας  προς όφελος των πολιτών".
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال