Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

Αρπαγή 10χρονης: Μήνυση κατά της “κοκκινομάλλας” καταθέτει ο πρώην σύζυγός της

Κοινοποίηση

Μήνυση κατά της 33χρονης γυναίκας που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη θα καταθέσει ο πρώην σύζυγος της για ψευδείς ισχυρισμούς.

«Έπαθα μια μικρή συγκοπή, αλλά για το παιδί έβαλα το χαμόγελο του κλόουν που υπάρχει στο μεγαλύτερο τσίρκο, για να μπορέσω να το προστατεύσω», δήλωσε στο MEGA ο πρώην σύζυγος της κατηγορουμένης. Όπως είπε, ήταν ζήτημα χρόνου να φύγει από την πόλη που ζει με το παιδί του και να απευθυνθεί στην Δικαιοσύνη.

«Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της». «Πιστεύω ότι πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο και είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα αυτό που έχει κάνει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ σε  ένα μήνα θα ολοκληρωθούν σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας της 10χρονης μαθήτριας Ανθούλας Ανάσογλου οι έρευνες των κινητών τηλεφώνων αλλά και η εξέταση του υπολογιστή της 33χρονης. «Σήμερα θα πάρουμε στα χέρια μας την δικογραφία και θα διαπιστώσουμε αν όντως αναφέρονται σε αυτήν ασελγείς πράξεις κατά του κοριτσιού σε live μετάδοση μέσω διαδικτύου. Σε κάθε περίπτωση έχουμε ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και την εξέταση του σκληρού δίσκου του υπολογιστή. Εκτιμούμε ότι οι έρευνες θα ολοκληρωθούν από τις Αρχές τον επόμενο μήνα» είπε στο ethnos.gr η κ. Ανάσογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 10χρονη μαθήτρια φαίνεται να περιέγραψε στις Αρχές και στον αδερφό της ότι στο δωμάτιο που την κρατούσε η 33χρονη είδε και τρίτο πρόσωπο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για κατά πόσον πραγματοποιήθηκε μέσω βιντεοκλήσης live αναμετάδοση ασελγών πράξεων.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα