Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κοινωφελής Εργασία 2020: Οι θέσεις στην Ξάνθη – Αιτήσεις

Κοινοποίηση



Κοινωφελής Εργασία 2020: Τις αμέσως επόμενες ημέρες ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις 36.500 θέσεις στο πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας.

Ο υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης σημείωσε ότι οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν σε 15 ημέρες, και πρόσθεσε ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε στο ΑΣΕΠ και τώρα βρίσκεται στον ΟΑΕΔ για την έκδοση της πρόσκλησης.

Το XanthiNea.gr σας παρουσιάζει την τελική κατανομή των θέσεων για την Ξάνθη η οποία θα περιλαμβάνεται στο κείμενο της προκήρυξης.

Μεταξύ άλλων στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι δήμοι Ξάνθης, Αβδήρων, Τοπείρου και Μύκης καθώς και η Μητρόπολη Ξάνθης, η ΠΕ Ξάνθης και ο ΕΟΠΥΥ.

Κοινωφελής Εργασία 2020: Αιτήσεις 

Το πρόγραμμα αφορά σε 36.500 θέσεις 8μηνης απασχόλησης και καλύπτει δεκάδες ειδικότητες. Οι ωφελούμενοι καλούνται κατόπιν της πρόσκλησης του ΟΑΕΔ να υποβάλουν, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μία αίτηση συμμετοχής για την τοποθέτησή τους στις προκηρυσσόμενες θέσεις, για μία ειδικότητα, επιλέγοντας από 1 μέχρι 3 υπηρεσίες τοποθέτησης ή/και επιβλέποντες φορείς.

*Στο τέλος του άρθρου υπάρχει pdf με τις θέσεις αναλυτικά, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Οι παρακάτω φωτογραφίες “ανοίγουν” καλύτερα όταν πατάτε πάνω και κάνετε zoom. 

Οι θέσεις για την Ξάνθη

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα