Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κοινωφελής εργασία 2020: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις – Οι θέσεις στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Κοινωφελής Εργασία 2020: Τις 4.500 έφτασαν οι αιτήσεις την πρώτη ώρα έναρξη της υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα που απευθύνεται σε 36.500 εγγεγραμμένους ανέργους, 18 ετών και άνω, για χρονικό διάστημα 8 μηνών.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων».

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν μέχρι την Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. ΕΔΩ.

Κοινωφελής Εργασία 2020: Αιτήσεις 

Το πρόγραμμα αφορά σε 36.500 θέσεις 8μηνης απασχόλησης και καλύπτει δεκάδες ειδικότητες. Οι ωφελούμενοι καλούνται κατόπιν της πρόσκλησης του ΟΑΕΔ να υποβάλουν, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μία αίτηση συμμετοχής για την τοποθέτησή τους στις προκηρυσσόμενες θέσεις, για μία ειδικότητα, επιλέγοντας από 1 μέχρι 3 υπηρεσίες τοποθέτησης ή/και επιβλέποντες φορείς.

*Στο τέλος του άρθρου υπάρχει pdf με τις θέσεις αναλυτικά, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Οι παρακάτω φωτογραφίες “ανοίγουν” καλύτερα όταν πατάτε πάνω και κάνετε zoom. 

Οι θέσεις για την Ξάνθη

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα