Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2024

Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για τα λευκά τατουάζ

Κοινοποίηση

Τα λευκά τατουάζ είναι μία τάση στην εφαρμογή τατουάζ η οποία είναι πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα στο γυναικείο κοινό. Αυτό συμβαίνει επειδή αποτελούν μία αρκετά διακριτική πρόταση εάν θέλετε να αποκτήσετε ένα τατουάζ το οποίο να μην είναι έντονο. Τα τατουάζ αυτά γίνονται με την εφαρμογή λευκού υπεριώδους μελανιού και μπορούν να εφαρμοστούν σε όλα τα μέρη του σώματος. Το λευκό μελάνι δεν είναι ιδιαίτερα εμφανές ούτε και το σημάδι που αφήνει στο δέρμα. Τα τατουάζ αυτά προτείνονται σε ανθρώπους με πιο ανοιχτό χρώμα δέρματος, όμως πολλές φορές επιλέγονται και από κάποιους με σκούρο χρώμα δέρματος. 
Εάν σας ενδιαφέρει το τατουάζ αυτού του είδους, να θυμάστε ότι για την εφαρμογή του θα πρέπει να βρείτε έναν έμπειρο tattoo artist. Είναι σημαντικό εκείνος να έχει κάνει αρκετές φορές την τεχνική αυτή, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι αλάνθαστο. Η τεχνική αυτή είναι πολύ ιδιαίτερη, για αυτό και δε θα πρέπει να γίνει κάποιο λάθος κατά την εφαρμογή της, αφού θα το έχετε για πάντα στο σώμα σας από εδώ και πέρα. Κάτι ακόμα που θα πρέπει να έχετε υπόψη για το τατουάζ αυτό, είναι ότι σε βάθος χρόνου ενδέχεται να χάσει το χρώμα του και να κιτρινίσει. Για να το αντιμετωπίσετε, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τον tattoo artist σας για ένα φρεσκάρισμα. 
Εάν σας αρέσει το είδος αυτό του τατουάζ και θέλετε να το εφαρμόσετε σε μία πιο πρωτότυπη εκδοχή, μπορείτε να ζητήσετε από τον tattoo artist να εφαρμόσει έναν συγκεκριμένο τύπο μελανιού ώστε το τατουάζ σας να λάμπει όταν βρεθεί κάτω από λαμπτήρες UV. Αυτό σίγουρα αποτελεί μία λιγότερο διακριτική πρόταση, μπορεί όμως να σας αρέσει και να την προτιμήσετε. 
Τα λευκά τατουάζ είναι δημοφιλή και στα δύο φύλα, όμως είναι γεγονός ότι επιλέγονται συνήθως από τις γυναίκες, αφού αποτελούν μία θηλυκή επιλογή και είναι πολύ διακριτικά. Τα σχέδια τα οποία μπορείτε να εφαρμόσετε είναι πολλά, με τα πιο δημοφιλή να είναι μία λέξη ή φράση, μία καρδιά, ένα περιστέρι ή ένα αντίστοιχο μικρό σχέδιο. Μία πολύ πρωτότυπη επιλογή είναι και αυτή που δίνει την εικόνα μίας δαντέλας και το σημείο όπου επιλέγεται για αυτήν είναι συνήθως ο ώμος. Φυσικά, όπως και τα υπόλοιπα τατουάζ, τα σημεία που μπορείτε να τα εφαρμόσετε είναι αμέτρητα, από το εσωτερικό μέρος του καρπού σας, του μπράτσου, στα δάχτυλα των χεριών, στην πλάτη ή στο πόδι. 
Εάν παρόλα αυτά έχετε ένα τέτοιο τατουάζ και θέλετε να το αφαιρέσετε καθώς στην πορεία αλλάξατε γνώμη και δε σας εκφράζει πλέον, δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε. Η αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ (δείτε εδώ) είναι μία μέθοδος που μπορεί να λειτουργήσει πολύ αποτελεσματικά και στην περίπτωση των λευκών τατουάζ. 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα