Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σπείρα ρήμαζε την Ξάνθη από το 2018 – Δικογραφία για 7 δράστες

Κοινοποίηση

Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τρεις περιπτώσεις ληστειών και δώδεκα περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2018-Ιανουάριος 2020 στους Νομούς Καβάλας και Ξάνθης, με τη συμμετοχή επτά ημεδαπών.

Συνελήφθησαν την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 στους Νομούς Ξάνθης και Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης και του Τμήματος Ασφάλειας Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, οι πέντε από τους δράστες με εντάλματα σύλληψης.

Η εγκληματική ομάδα αφαίρεσε περισσότερα από 17.500 ευρώ, πέντε ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δύο χρυσές λίρες, κινητά τηλέφωνα, φιάλες ποτών, είδη ρουχισμού και σπιτιού.

Για τις κινήσεις και τη διαφυγή τους χρησιμοποιούσαν, κυρίως, μοτοσυκλέτες, ενώ κατά τη διάπραξη των εγκληματικών πράξεων είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα