Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στην Ξάνθη εσπευσμένα και με μάσκες Χαρδαλιάς και Τσιόδρας

Κοινοποίηση

Στην Ξάνθη έφτασαν εσπευσμένα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με τον εκπρόσωπο του Υπ. Υγείας, Καθηγητή Σωτήριο Tσιόδρα, την ομάδα πρώτης απόκρισης της ΓΓΠΠ, καθώς και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, με ελικόπτερο Super Puma του ΠΣ για τον συντονισμό της εφαρμογής των έκτακτων μέτρων στην περιοχή, μετά τα συνεχή κρούσματα και την ανησυχία που έχει δημιουργηθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις 08:45 έφτασαν στο ελικοδρόμιο του Νοσοκομείου Ξάνθης, ενώ στις 09:30 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Ξάνθης με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο, τους Δημάρχους της ΠΕ Ξάνθης και τους επικεφαλής των εμπλεκόμενων φορέων στην εφαρμογή του νέου πλαισίου περιοριστικών μέτρων. Αυτή τη στιγμή είναι στο δημαρχείο της Ξάνθης, από όπου και η φωτογραφία,. Και οι δύο φορούν μάσκες.

Η ανακοίνωση για την μετάβαση στην Ξάνθη

“Στην Ξάνθη μεταβαίνει εσπευσμένα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, την ομάδα πρώτης απόκρισης της ΓΓΠΠ, καθώς και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, με ελικόπτερο Super Puma του ΠΣ για τον συντονισμό της εφαρμογής των έκτακτων μέτρων στην περιοχή” αναφέρει η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα