Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Η Αρμενία που δίνει πρωταθλητή και τα γκολ στο ντέρμπι ανόδου!

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι και καλή εβδομάδα! Έναρξη ακόμα μίας εβδομάδας αυτή, Δευτέρα σήμερα, και ερχόμαστε από ένα φυσιολογικό –στοιχηματικά- σαββατοκύριακο και ελπίζουμε έτσι και να κυλήσει η εβδομάδα αυτή.

Πλούσια αγωνιστικά με πολλά παιχνίδια και επιλογές από πολλά πρωταθλήματα ενώ θα έχουμε και εμβόλιμες αγωνιστικές πρωταθλημάτων και κυπέλλου. Μάλιστα, εντός ολίγου ημερών θα έχουμε και την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων Σουηδία και Ισπανίας. Προς το παρόν, έχουμε συγκεκριμένα πρωταθλήματα και δεν είναι λίγα, που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε μια καλή διαλογή αγώνων. Για σήμερα, η διαλογή έβγαλε δύο αγώνες με δύο επιλογές, μία για κάθε αγώνα. Θα μας απασχολήσουν η Αρμενία με την κορυφαία της κατηγορία και η Τσεχία στη 2η κατηγορία της. Συνολική απόδοση: 3.11. Προτείνονται είτε ως δυάδα είτε ως μονά με σχετικό ρίσκο. Πάμε να δούμε τι επιλέξαμε:

Αλασκέρτ-Αραράτ Αρμενίας (16:30):

Ξεκινάμε με τον αγώνα της Αρμενίας, που ήδη βρίσκεται στη διαδικασία των πλέι οφ και πάμε στον αγώνα της Αλασκέρτ με την πρωτοπόρο Αραράτ Αρμενίας. Η Αλασκέρτ είναι πολύ καλή και δυνατή, με την καλύτερη επίθεση και μια αξιόλογη άμυνα ως τώρα και είναι σε καλή κατάσταση. Εντός έδρας είναι η χειρότερη ομάδα του γκρουπ των πλέι οφ με μόλις 17 βαθμούς σε 10 αγώνες. Η ήττα από τη Νόα της έκανε ζημιά και την αφήνει 4 βαθμούς πίσω από το πρωτάθλημα. Η Αλασκέρτ έχει 8 αγώνες χωρίς ήττα εντός με μία ήττα μόλις από τη Νόα. Κέρδισε την Αραράτ με 2-1 και πήρε ψυχολογία. Δέχεται γκολ σε κάθε αγώνα στο γήπεδό της. 3/5 gg με αντίπαλο την Αραράτ Αρμενίας έχει σε 5 αγώνες εντός. Η Αραράτ Αρμενίας είναι πρώτη και αήττητη εδώ και 15 αγώνες. Ειδικά εκτός έδρας έχει 6 αγώνες συνεχόμενους χωρίς ήττα. Η 2η καλύτερη επίθεση και η μακράν καλύτερη άμυνα είναι στην κατηγορία ενώ έχει και διαφορά ασφαλείας από τη 2η Νόα 3 βαθμών. Σίγουρα αμφότερες θα κυνηγήσουν το γκολ. Ελπίζουμε να το βρουν. GG στο 1.78 (Stoiximan).

Μάθε τα πάντα για το Novibet casino.

Βισότσινα Τζιχλάβα –Χράντα Κράλοβε (19:00):

Συνεχίζουμε με την Τσεχία και πηγαίνουμε στον αγώνα της Τζιχλάβα με την Κράλοβε σε έναν πολύ ενδιαφέροντα και κρίσιμο αγώνα ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Η Τζιχλάβα είναι ισόβαθμη με την αντίπαλό της στην 5η θέση και διακρίνεται όπως και η Κράλοβε για την άμυνά της. Είναι σε περίεργη κατάσταση, διότι έχει 6 συνεχόμενες ήττες και μια ισοπαλία με αποτέλεσμα να διακινδυνεύει σοβαρά την είσοδό της στα πλέι οφ ανόδου. Κάκιστη τελευταία η άμυνά της που της στοιχίζει. Θα πρέπει να κυνηγήσει το γκολ και είναι υποχρεωμένη να το κάνει για να προσπαθήσει να πάρει τη νίκη. Ιδιαίτερα καλή εντός. Η Κράλοβε είναι πιο σταθερή από την αντίπαλό της και εκτός έδρας είναι πολύ δυνατή και κερδίζει βαθμούς. Επιθετικά στέκεται άριστα, αμυντικά είναι καλή αλλά δέχεται γκολ. Στα τελευταία παιχνίδια με την Τζιχλάβα σκοράρει. Κυριαρχεί μεταξύ τους η ισοπαλία. Με ομάδες της πρώτης πεντάδας σκοράρει, το παλεύει αλλά βαθμούς δεν κερδίζει. Πρέπει να κάνει μια μεγάλη εμφάνιση. Πάμε στα γκολ κι εδώ. GG στο 1.75 (Stoiximan). Καλή τύχη!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα