Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Κόντρα στις Νορβηγικές έδρες!

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Τόσο ως προς τα γκολ όσο και ως προς τα αποτελέσματα, θεωρώ πως, η πρεμιέρα των Νορβηγών έστω και κεκλεισμένων των θυρών. Τα φαβορί έστω και δύσκολα έστω και δεχόμενα κάποια γκολ δικαιολόγησαν τον τίτλο τους και επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους. Η κλασική Ρόζενμποργκ που είναι άκρως απρόβλεπτη και σε μέτρια κατάσταση δεν κατάφερε να κερδίσει εντός, η Μόλντε διέλυσε την Άαλεσουντ ενώ η Μπόντο/Γκλιμτ με χίλια δυο προβλήματα κέρδισε με 2-4 την τρομερή Βίκινγκ βγάζοντας πολλή ψυχή. Η Πορτογαλία συνέχισε να δίνει εκπλήξεις και τον περίεργο ρόλο της δε θα τον ακολουθήσουμε ενώ τα Φερόε, η Σουηδία στην Σούπερέταν και η Μπουντεσλίγκα κινήθηκαν σε φυσιολογικά επίπεδα. Όλα καλά λοιπόν και ο πρόλογος για την Νορβηγία δεν έγινε τυχαία, γιατί με αυτήν θα κάνουμε παιχνίδι σήμερα. Τρία παιχνίδια σήμερα από την σκανδιναβική χώρα, τα δύο μας απασχολούν και με αυτά θα οργανώσουμε την στήλη μας. Δύο και οι επιλογές μας και μάλιστα προτείνονται ως μονές και με καλές αποδόσεις. Πάμε να δούμε λεπτομέρειες και προτάσεις: 

Σταρτ-Στρoμσγκοντσέτ (19:00):

Ξεκινάμε από τον αγώνα της νεοφερμένης Σταρτ , η οποία γυρνά στον ’’τόπο του εγκλήματος’’ και αντιμετωπίζει στην πολύ δυνατή έδρα της την Στρομσγκοντσέτ. Η Σταρτ επανήλθε με τρομερό τρόπο στην Ελίτσεριεν έπειτα από διπλά παιχνίδια στα μπαράζ ανόδου κερδίζοντας την Λίλεστρεμ με 2-1 εντός και χάνοντας με 4-3 εκτός! Έτσι, έριξε την Λίλεστρεμ στην 2η κατηγορία και ανέβηκε η ίδια. Στην προετοιμασία της έδειξε πάρα πολύ καλή εικόνα χάνοντας με 2-1 από την Οντ Γκρένλαντ και με 4-0 από την Σάρπσμποργκ. Κέρδισε 2-1 την Μιοντάλεν, 0-2 την Χάουγκεσουντ και 1-0 την Γιερβ. Στα 5/8 παιχνίδια δέχτηκε γκολ ενώ στα 7/8 σκόραρε. Οι Σουλτζ, Βίχνε και Γκέσνταλ είναι τα τρία αποκτήματά της με την μεγαλύτερη αξία αλλά ο Γκέσνταλ δεν θα αγωνιστεί σήμερα. Οι Πέντερσεν, Σιγκούρνταρσον και Λίντμπεργκ είναι οι μεγάλες της απώλειες. Ξέρει την κατηγορία, βασίζεται στην έδρα της, αλλά πλέον σε μια μεγάλη κατηγορία πρέπει να αντεπεξέλθει και να μάθει να αντιμετωπίζει και δύσκολες ομάδες, οπότε τίθεται υπό αμφισβήτηση και η έδρα της. Η Στρόμσγκοντσετ πραγματοποίησε μία κακή χρονιά πέρσι και θέλει να τα καταφέρει φέτος κάνοντας μια άνετη έστω αξιοπρεπή χρονιά. Έχει καλύτερο ρόστερ από την αντίπαλό της, έχει πιο έμπειρους παίκτες, έδειξε καλή εικόνα στα φιλικά με 3 ήττες και 6 νίκες δεχόμενη στα 5/8 παιχνίδια γκολ και σκοράροντας στα 6/8. Κακή η άμυνά της, αλλά εξαιρετική επιθετικά. Μάλιστα, έχει και πολύ καλή παράδοση επί της Σταρτ. Πολύ σημαντική και ηχηρή η μετεγγραφή του Γκούναρσον από την Σάρπσμποργκ, που αναμένεται να βοηθήσει. Με το σκεπτικό του gg πάμε στην κάλυψη. Χ2+over 1.5 στο 1.90 (Stoiximan).

Διαβάστε τα πάντα εδώ για τη στοιχηματική ιστοσελίδα stoiximan.

Χάουγκεσουντ-Μπραν (21:30): 

Ολοκληρώνουμε με το παιχνίδι της Χάουγκεσουντ με την Μπραν. Η Χάουγκεσουντ πραγματοποίησε αξιοπρεπέστατη πορεία πέρσι, προσπάθησε να βγει στην Ευρώπη αλλά δεν τα κατάφερε. Άγγιξε την υπέρβαση, έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε αλλά δεν πέτυχε το στόχο της. Έξι φιλικά έδωσε και είχε μέτρια εικόνα με όλα τα αποτελέσματα (2Ν-2Ι-2Η). Οι Κάλμαν και Άμιτζμπολ είναι οι καλές της μετεγγραφές. Μέτρια εντός έδρας όπως και η παράδοσή της με την Μπραν. Η Μπραν παρουσίασε μέτρια εικόνα προς κακή στα φιλικά της, έδειξε αδυναμίες στην άμυνα αλλά με εξαίρεση τις ήττες από Χάουγκεσουντ και Άαλεσουντ πήρε όλα τα σημαντικά ματς. Έμπειρο ρόστερ, εξαιρετικός ο προπονητής της Νίλσεν και αν δεν είχε χάσει νωρίς το κίνητρό της πέρσι, θα μπορούσε να τερματίσει στην πρώτη τριάδα άνετα. Έχει βλέψεις για τίτλο, οι οπαδοί διψάνε και μια μεγάλη πορεία μπορεί να κάνει, αν μη τι άλλο να ξεκινήσει καλά. Με ρίσκο πάμε στη νίκη της με επιστροφή χρημάτων στην ισοπαλία. 2dnb στο 2.05 (Stoiximan). Καλή τύχη!! 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα