Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στοίχημα προγνωστικά: Μικρές αποδόσεις – Μεγάλες προσδοκίες

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ένα πολύ ενδιαφέρον και σημαντικό Σάββατο μας περιμένει σήμερα, ένα Σάββατο από τα πολλά που θα φιλοξενεί την τελευταία αγωνιστική εκάστοτε πρωταθλήματος και θα δίνει ανάλογα των αποτελεσμάτων χαρές ή λύπες. Ένα Σάββατο που κλείνει έναν κύκλο και κάποιο άλλο Σάββατο, κάποια άλλο σαββατοκύριακο συνολικά θα ανοίγει έναν άλλο. Σήμερα, έχουμε την τελευταία αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα που μετά κόπων και βασάνων φτάνει στο τέλος, αίσια θα λέγαμε, αφού λόγω πανδημίας πέρασε από 40 κύματα. Η Μπάγερν είναι και πάλι η κερδισμένη και πρωταθλήτρια και αγωνίζεται χωρίς άγχος απλά για την φανέλα! Προφανώς, και θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με την Γερμανία σήμερα, η οποία θα έχει την τιμητική της. Μακριά από σενάρια, υποθέσεις και… δράκους θα πάμε με τρεις αγώνες, τους πιο καθοριστικούς και θα επιλέξουμε γκολ και σημεία. Μικρές αποδόσεις που συνδυάζονται και δίνουν κέρδος. Μεγάλη προσοχή σήμερα, στο ζωντανό στοίχημα προβλέπεται να γίνει χαμός με εναλλαγές σκορ, συναισθημάτων και ίσως απρόσμενα αποτελέσματα. Τρεις οι επιλογές μας που προτείνονται είτε δυάδες είτε τριάδα. Όλοι οι αγώνες εννοείται πως θα διεξαχθούν την ίδια ώρα. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας:

Λεβερκούζεν-Μάιντς (16:30):

Ξεκινάμε από τον αγώνα της Λεβερκούζεν με την Μάιντς. Η Μάιντς θα παίξει απλά για να παίξει, δίχως άγχος και σκοπιμότητα αλλά και χωρίς στόχο αφού κερδίζοντας την Βέρντερ έμεινε και μαθηματικά στην κατηγορία. Συν τοις άλλοις, και κίνητρο να είχε, δύσκολα θα μπορούσε να κοντράρει τις ’’ασπιρίνες’’. Κακή επίθεση, ασχέτως με το προηγούμενο ματς. Η Λεβερκούζεν είναι η ομάδα που έχει κίνητρο. Θέλει νίκη πάση θυσία, και δη με γκολ, ώστε να έχει ελπίδες σε ενδεχόμενη γκέλα της Γκλάντμπαχ να της πάρει την 3η θέση. Θα κερδίσει, είναι καλύτερη ομάδα, ψάχνουμε το σκορ. Πάμε με τον συνδυασμό: 1+over 2.5 στο 1.53 (Stoiximan).

Διαβάστε την αξιολόγηση της bwin.

Ντόρτμουντ-Χόφενχαϊμ (16:30):

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Ντόρτμουντ που υποδέχεται την Χόφενχαϊμ. Η Ντόρτμουντ δεν έχει κίνητρο και μάλιστα από την προηγούμενη αγωνιστική το απώλεσε αφού κέρδισε με άνεση 0-2 την Λειψία και έτσι εδραίωσε και την 2η θέση και φυσικά το Champions League. Παίζει με την Χόφενχαϊμ που έχει το μεγαλύτερο κίνητρο διότι ναι, μεν, δεν κινδυνεύει να χάσει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά από την άλλη θέλει το καλό εισιτήριο και αυτό το έχει η Βόλφσμπουργκ. Η φιλοξενούμενη είναι πολύ καλή και φέτος παρά τις όποιες ανακατατάξεις σε προπονητικό και ποδοσφαιρικό τιμ και εξασφάλισε έναν μεγάλο της στόχο παίζοντας εξαιρετικά στην άμυνα γιατί επιθετικά είναι πολύ καλή. Θα σκοράρει σήμερα, έχει τα φόντα και ίσως εκμεταλλευτεί την αδιαφορία της Ντόρτμουντ και κάνει την έκπληξη. Θα πάμε στα γκολ. GG+over 2.5 στο 1.55 (Stoiximan).

Βέρντερ Βρέμης – Κολωνία (16:30):

Ολοκληρώνουμε με τον μεγαλύτερο αγώνα της Βέρντερ στην σύγχρονη ιστορία της, μιας και αν δεν κερδίσει υποβιβάζεται. Θέλει νίκη απέναντι στην αδιάφορη Κολωνία και θα την πετύχει. Παράλληλα, θέλει γκολ και να μην κερδίσει ή ακόμα καλύτερα για αυτήν να χάσει η Φορτούνα Ντίσελντορφ ώστε να ρίξει εκείνη και να σωθεί η ίδια. Δύσκολο αυτό, αλλά όλα πλέον εξαρτώνται από την Φορτούνα. Ο άσος σχεδόν σταθερός. Αδύνατον να μην τον επιλέξουμε. 1 στο 1.62 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα