Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Ρίσκο στην πρεμιέρα των Σουηδών – Επιβεβλημένη η νίκη για Μάιντς

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ολοκληρώνεται και αυτή η εβδομάδα, η οποία χρωματίστηκε από πολλά γκολ, λίγες εκπλήξεις και σημαντικές νίκες ομάδων, που κέρδισαν μετά από πολύμηνη διακοπή, μακριά από τον κόσμο τους και απέδειξαν το ότι δικαίως θεωρούνται μεγάλες. Παραδείγματα πολλά, από την Γερμανία μέχρι και την Ισπανία, η οποία επανεκκίνησε με προσδοκίες. Μιας και αναφερθήκαμε σε επανεκκινήσεις, σήμερα ένα εκ των πιο ωραίων και συναρπαστικών πρωταθλημάτων, που συχνά υποτιμάται, το Σουηδικό, κάνει τη δική του πρεμιέρα, χωρίς θεατές, παρά τις αρχικές ανακοινώσεις και με την Σουηδία να ακολουθεί δική της πρακτική για την πανδημία. Μικρές και μεγάλες αλλαγές για κάποιες ομάδες και μάλλον έχουμε και νέο φαβορί για τον τίτλο. Σήμερα, διεξάγεται η πρώτη δόση με 5 παιχνίδια και αύριο η δεύτερη με 3 παιχνίδια. Φυσικά, θα πούμε λεπτομέρειες και θα δώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες αλλά δε θα είναι το μόνο πρωτάθλημα που θα μας απασχολήσει. Η δεύτερη και τελευταία επιλογή μας για σήμερα θα είναι από την Γερμανία με την Μάιντς να ζητά μόνο νίκη και θα την στηρίξουμε. Δύο αγώνες, δύο προτάσεις στοιχήματος με συνολική απόδοση 5.5 που μπορούν να παιχτούν και μονά για λιγότερο ρίσκο. Πάμε να δούμε τι επιλέξαμε:

Μάιντς – Άουγκσμπουργκ (16:30):

Ξεκινάμε από την Μπουντεσλίγκα, εκεί όπου σε έναν μήνα από τώρα, δηλαδή, σε 4 αγωνιστικές θα έχει ολοκληρωθεί το περιπετειώδες εφετινό πρωτάθλημα και έτσι όλες οι απορίες μας θα λυθούν. Μέχρι τότε η μάχη για Ευρώπη και παραμονή έχει φουντώσει για τα καλά και σε αυτήν επικεντρωνόμαστε, στην μάχη της παραμονής. Η Μάιντς θέλει απέναντι στην Άουγκσμπουργκ μόνο νίκη για να κάνει ένα βήμα προς την σωτηρία της. Είναι μόλις 3 βαθμούς πάνω από τα μπαράζ παραμονής και τον υποβιβασμό. Οι επόμενοι αγώνες της είναι πολύ δύσκολοι, διότι παίζει με Ντόρτμουντ (εκτός), Βέρντερ (εντός) και Λεβερκούζεν (εκτός). Σήμερα το ματς είναι τελικός για αυτήν. Άλλα περιθώρια δεν έχει. Είναι κακή εντός, παίζει με τη 2η χειρότερη ομάδα εκτός έδρας και θέλει να ακολουθήσει την παράδοση που εκεί υπερτερεί. Συν τοις άλλοις, είναι σαφώς καλύτερη ομάδα. Η Άουγκσμπουργκ δεν μπορεί να συνέλθει ακόμα με τον προπονητή της να κάνει πειράματα και δη αποτυχημένα. Δεν έμαθε ακόμα την ομάδα του και συνεχώς κατρακυλά. Δύσκολο πρόγραμμα και αν δεν φύγει με βαθμούς ή βαθμό από το Μάιντς, είναι σε άσχημη θέση. Είναι κακή ομάδα και έχει βασικές απουσίες. 1 στο 2.37 (Stoiximan).

Έρεμπρο – ΑΪΚ Στοκχόλμης (18:30):

Ολοκληρώνουμε με ένα από τα ματς της πρεμιέρας για την Σουηδία με την ΑΪΚ να δοκιμάζεται στην μαχητική Έρεμπρο. Η ΑΪΚ θα παραταχθεί χωρίς Ομπάσι, Μπρόλιν, Λίνερ και Ελγιουνούσι αλλά με Χόγκαρτ (Στόουκ) και Οφόρι (Στουτγκάρδη) στη θέση τους απέναντι στην Έρεμπρο και είναι φανερά αποδυναμωμένη. Έχασε βασικούς παίκτες, πρέπει να αποκτήσει με τους καινούργιους ομοιογένεια ενώ από τα φιλικά της παιχνίδια έδειξε μεγάλο αμυντικό πρόβλημα. Θα παλέψει για το Champions League αλλά πρωτάθλημα δύσκολα θα διεκδικήσει. Μάλιστα, στο κύπελλο προκρίθηκε χάρη στη νίκη της με 3-1 επί της Κάλμαρ στην τελευταία αγωνιστική και μάλιστα σκόραρε μετά το 71ο λεπτό. ’’Βαριά’’ η άμυνά της, το 3-4-3 έχει πολύ ρίσκο και συν τοις άλλοις η παράδοση μέσα στην Έρεμπρο είναι εναντίον της. Πέρσι αγωνιζόμενη για τον τίτλο έχασε ανέλπιστα με 2-1. Οι αποδόσεις αδικούν την Έρεμπρο, η οποία ενισχύθηκε μετεγγραφικά και θέλει να αποφύγει γρήγορα τον υποβιβασμό κάνοντας μια αξιοπρεπή χρονιά. Μέτρια προς άσχημα τα φιλικά της, αν και έπαιξε με δυνατές ομάδες, σκόραρε σε μεγάλο ποσοστό ενώ και στο κύπελλο αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι. Είναι αουτσάιντερ, αλλά έχει ρόστερ έμπειρο και ικανό να φτάσει γρήγορα στην σωτηρία και να κοντράρει την ΑΪΚ. Το άγχος της πρεμιέρας οδηγεί σε λάθη. Θα την στηρίξουμε με την σκέψη ότι η ΑΪΚ δεν είναι καλά και θα φανεί ευάλωτη.   
         1Χ + over 0.5 στο 2.35 (Match Combo, Stoiximan). Καλή τύχη!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα