Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το καινούριο full album των Underhill West ξεπερνά κάθε προσδοκία!

Κοινοποίηση

Το ξανθιώτικο συγκρότημα κυκλοφόρησε την Παρασκευή 5 Ιουνίου το καινούριο του album που ετοιμαζόταν τα τελευταία δύο χρόνια! Ονομάζεται “Restart”, περιλαμβάνει  έντεκα (11) καινούρια τραγούδια και βρίσκεται σε Spotify, iTunes και όλα τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά καταστήματα μουσικής!

Ακούστε το “Restart” ΕΔΩ: https://fanlink.to/c5zi

Η καινούρια δουλειά  των Underhill West μας εισάγει σε μία ιδιαίτερη pop αισθητική με στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής, disco, rock και hip hop ενώ περιλαμβάνει μία πληθώρα μουσικών προτάσεων, μοντέρνων και αναπολικών , μαζί με αρκετό πειραματισμό που φανερώνει ότι το συγκρότημα ανακάλυψε τον ήχο του από την αρχή.

Το “Restart” είναι πλούσιο σε μουσικό και νοηματικό περιεχόμενο και σίγουρα θα απασχολήσει αρκετά όσους φίλους της μουσικής  μπουν στην διαδικασία να  το ακούσουν εκτενώς.

Οι τίτλοι των κομματιών που περιλαμβάνει είναι:

I Will Always
Serenity
Call For Your Love
Wake You Up
Hate to Admit It
Restart
Infinite Light
Somebody New
Heavy
Countdown Love (feat. Nina Mazani)
Why Do We Ask For More?

Το single που πρωτοστατεί στην καινούρια δουλειά είναι το τραγούδι “Serenity” του οποίου το video clip έκανε πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου στο YouTube:

Στιχουργικά οι Underhill αφήνουν για λίγο στην άκρη την αισιόδοξη οπτική και αποφασίζουν να μιλήσουν για προσωπικά τους θέματα που τους απασχολούσαν χρόνια.

Το κοινωνικό τους σχόλιο δεν θα μπορούσε να λείπει και σε αυτή την δουλειά, μόνο που αυτή την φορά γίνεται με πολύ διαφορετικό τρόπο σχολιάζοντας την γενικότερη φύση του ανθρώπου σε συνάρτηση με τον σύγχρονο κόσμο.

Την παραγωγή του δίσκου υπογράφουν οι ίδιοι οι Underhill West μαζί με τον Γιάννη Βαρελίδη, ενώ αξιοσημείωτες είναι οι συμμετοχές άλλων μουσικών όπως αυτή της Νίνας Μαζάνη  και του Τεό Φοινίδη στο κομμάτι “Countdown Love”, του Βίλη Καμπάνταη και της Έφης Χατζοπούλου.

Οι UnderhillWest Μιχάλης Χατζόπουλος και Τάσος Αβραμίδης γίνονται αρχιτέκτονες ενός σύγχρονου μουσικού έργου το οποίο είναι αδιαμφισβήτητα άξιο προσοχής.

Αναζητήστε το “Restart” σε όλα τα διαδικτυακά  μουσικά καταστήματα μέσω του παρακάτω link:

https://fanlink.to/c5zi

Ανακαλύψτε τους Underhill West στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/UnderhillWestBand/
Instagram: https://www.instagram.com/underhillwest_official/?hl=el
Youtube:  https://www.youtube.com/channel/UCKen6OBAYeVGU1eYsrUpxpg

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα