Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Βούλιαξαν οι παραλίες της Ξάνθης – Στο κόκκινο το θερμόμετρο

Κοινοποίηση

Κόκκινο χτύπησε ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο στην Ξάνθη με τους κατοίκους της περιοχής να σπεύδουν μαζικά στις παραλίες.

Άβδηρα, Μυρωδάτο, Πόρτο Μόλο, Εράσμιο και Μάγγανα κυριολεκτικά βούλιαξαν από κόσμο ενώ αισθητή ήταν η παρουσία και των Βουλγάρων παραθεριστών που αυξάνονται διαρκώς.

Ήδη άλλωστε με το άνοιγμα των συνόρων το πρώτο κύμα τουριστών από τη γειτονική χώρα κατέφτασε στις παραλίες της Ξάνθης, ενώ αρκετοί εξ’ αυτών διαθέτουν και εξοχικές κατοικίες στην παραλιακή ζώνη.

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των λουομένων και στις ανοργάνωτες παραλίες της Ξάνθης αλλά και στη Μάνδρα και το κάμπινγκ που λειτουργεί εκεί.

Στα ύψη το θερμόμετρο

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις για τις επόμενες ημέρες αναμένεται κύμα καύσωνα στην Ξάνθη με το θερμόμετρο να ξεπερνά τους 35 βαθμούς κελσίου αγγίζοντας τους 36 και 37 βαθμούς.

Πρόκειται για ιδιαίτερα ιδανικές καιρικές συνθήκες για μπάνιο και εξορμήσεις στην παραλία και οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην παραλιακή ζώνη ελπίζουν σε μια μαζική κάθοδο των πολιτών στις πλαζ και τόνωση της τουριστικής κίνησης στην περιοχή.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα