Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Απίστευτο τροχαίο με εγκλωβισμό δίπλα στην Αστυνομία

Κοινοποίηση



Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με εγκλωβισμό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ξάνθη, δίπλα ακριβώς στο κτίριο της Αστυνομίας. 

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και το ένα εξ’ αυτών εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στην άκρη του δρόμου. Μέσα στο όχημα που ανετράπη εγκλωβίστηκε ένα άτομο, με αποτέλεσμα να κληθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό του.

Δύο οχήματα της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο με 5 πυροσβέστες να αναλαμβάνουν το έργο του απεγκλωβισμού του τραυματισμένου ατόμου.

“Ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός τραυματισμένου  ατόμου, συνεπεία τροχαίου, στη συμβολή των οδών Νέστου και Ολόρου στην Ξάνθη. Επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα” σημειώνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το συμβάν.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε επίσης ένα ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του τραυματισμένου ατόμου στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Το ατύχημα όπως ήταν φυσικό προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον των κατοίκων της περιοχής που έσπευσαν να βοηθήσουν και να παρακολουθήσουν την επιχείρηση απεγκλωβισμού. Για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος διενεργείται προανάκριση.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα