Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Προβληματισμός και ανησυχία για τα νέα κρούσματα στον Εχίνο

Κοινοποίηση



Έντονο προβληματισμό συνεχίζουν να προκαλούν τα κρούσματα Covid-19 που σχεδόν σε καθημερινή βάση καταγράφονται στον Εχίνο. 

Την Τρίτη ανακοινώθηκαν συνολικά 15 νέα κρούσματα κορονοϊού σε όλη την Ελλάδα με τα 12 εξ’ αυτών να καταγράφονται στην Π.Ε. Ξάνθης και τα 11 μάλιστα στον Εχίνο.

Τα ποσοστά προκαλούν προβληματισμό και έντονη ανησυχία ενώ πραγματοποιήθηκε και έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία, αμέσως μετά την ανακοίνωση των νέων κρουσμάτων στη χώρα.

12 θάνατοι στην Ξάνθη 

Μέχρι στιγμής η Ξάνθη σημειώνει ιδιαίτερα αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων αλλά και θυμάτων με Covid-19. Πιο συγκεκριμένα μετρά ήδη 12 θανάτους ενώ τα συνολικά κρούσματα από την έναρξη της πανδημίας ξεπερνούν πλέον τα 150.

Προς το παρόν το τοπικό lockdown που έχει επιβληθεί στον Εχίνο συνεχίζεται μέχρι και την Παρασκευή, ενώ παραμένει άγνωστο εάν θα δοθεί νέα παράταση στα περιοριστικά μέτρα της περιοχής.

Την ίδια στιγμή αντίστοιχα μέτρα αποφασίστηκαν και για τον δήμο Ιάσμου και πιο συγκεκριμένα τον οικισμό Αγίασμα, στον οποίο παρατηρήθηκε αυξημένος αριθμός κρουσμάτων Covid-19.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα