Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΥΠΗΡΕΣΙΑ CHAUFFERUR – ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Κοινοποίηση

Η υπηρεσία ενοικίασης  πολυτελούς αυτοκίνητου με οδηγό μπορεί να κάνει την ταξιδιωτική σας εμπειρία μοναδική και ευχάριστη. Εκτός όμως από την χρήσης τέτοιων υπηρεσιών για την διευκόλυνση σας, μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο με επαγγελματία οδηγό για να εκπροσωπήσετε την επιχείρηση σας και τον επαγγελματισμό της. Μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκίνητων υψηλών προδιαγραφών δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ, επειδή οι πάροχοι υπηρεσιών είναι πολύ επιλεκτικοί με το προσωπικό που επανδρώνουν την εταιρεία τους όπως και με την ποικιλία πρώτης κατηγορίας αυτοκίνητων που έχουν στην διάθεση τους. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουν σε εσάς ότι οι πελάτες σας θα λάβουν άψογη εξυπηρέτηση και θα εντυπωσιαστούν από τον επαγγελματισμό σας.

Είτε επιλέξετε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο με οδηγό για προσωπικές σας ανάγκες, είτε για επαγγελματικές, ο οδηγός είναι το άτομο που θα έχετε μια συνεχή συνεργασία σε όλες τις διαδρομές.

Μπορεί να λειτουργήσει θετικά και η αρνητικά η παρουσία του, επομένως οι ικανότητες του έχουν πολύ κρίσιμο ρόλο.

Ποιες είναι όμως οι ικανότητες που ξεχωρίζουν έναν καλό επαγγελματία σοφέρ;
   
• ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Ένας καλός σοφέρ ξεχωρίζει από τα πρώτα λεπτά της επαφής του με τον πελάτη από τον τρόπο που αλληλεπιδρά μαζί του. Πρέπει να είναι ευγενικοί, ευχάριστοι και να επιτρέπουν στο πελάτη να απολαύσει την διαδρομή με ησυχία. Ένας σοφέρ που είναι πολύ ομιλητικός ή αποσπάται πολύ η προσοχή του μπορεί αν γίνει ενοχλητικός ή βαρετός αντίστοιχα.
   
• ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Ο ιδανικός σοφέρ γνωρίζει και μπορεί ανά πάσα στιγμή τι πρέπει να έχει στην διάθεση του για να καλύψει τις ανάγκες του πελάτη του. Μικρές λεπτομέρειες όπως μια ομπρέλα ή ο έλεγχος του κλιματισμού είναι αυτές που καθιστούν την μεταφορά άνετη και τον πελάτη ευχαριστημένο.
   
• ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΙΕΣΗΣ
Αυτό είναι πολύ σημαντικό επειδή ένας σοφέρ θα κληθεί να αντιμετωπίσει διαφορές συνθήκες εργασίας και πελάτες. Κάποιοι είναι πολύ ενθουσιώδεις και ευγενικοί, ενώ κάποιοι άλλοι δεν είναι τόσο ευγενικοί. Ο οδηγός θα πρέπει να γνωρίζει πώς να χειρίζεται όλες τις περιπτώσεις με ηρεμία. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση απροσδόκητης κίνηση που μπορεί να δημιουργήσει καθυστέρηση στη ώρα της άφιξης. Μόνο ένας  ήρεμος σοφέρ θα είναι σε θέση να πάρει όλες τις σωστές αποφάσεις σε τόσο πιεσμένες στιγμές.
   
• ΑΚΡΙΒΕΙΑ
Η συνέπεια είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός σοφέρ. Ένας άριστος σοφέρ θα φτάσει στο σημείο παραλαβής του πελάτη  15 λεπτά νωρίτερα. Η χαρτογράφηση όλων των πιθανών διαδρομών στην τοποθεσία άφιξης εκ των προτέρων, λαμβάνοντας υπόψη και παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την διάρκεια της διαδρομής και να οδηγήσουν σε καθυστερήσεις θα δώσει το πλεονέκτημα στον οδηγό να σχεδιάσει καλύτερα την διαδρομή και να τηρήσει τους χρόνους. Η σωστή γνώση της περιοχής είναι πολύ σημαντική και θα λειτουργήσει υπέρ του σοφέρ για να προσφέρει μια άνετη και χωρίς απρόοπτα μετακίνηση.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα