Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Υπόθεση Μαρκέλλας: Αυτή είναι η 33χρονη κατηγορούμενη από την Ξάνθη

Κοινοποίηση

Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης, κοντά σε σχολεία στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση πρόκειται για την Ειρήνη Μούρθου (του Κοσμά και της Ευαγγελίας), η οποία μετά την απολογία της ενώπιον της α’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη.

Κατά την εισαγγελική διάταξη, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 22-12-2020, «αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων».

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388456 και 2310-388458, ενώ εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα