Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ζητά συγγνώμη για τη δυσφήμιση στα Πηγάδια ο πατέρας του 16χρονου

Κοινοποίηση

Σε νέα δημόσια τοποθέτηση μετά τον σάλο που ξέσπασε προχώρησε ο πατέρας του 16χρονου Θανάση, από τα Πηγάδια της Ξάνθης, που πάσχει από αυτισμό.

Ο πατέρας ενημερώνει πως υπήρξε συνάντηση με τους κατοίκους του χωριού, παρουσία του Δημάρχου Αβδήρων, και πως έλαβε διαβεβαιώσεις ότι οι κάτοικοι δεν θέλουν να διώξουν τον ίδιο και τον γιο του από τον οικισμό.

Ακολούθως ο πατέρας ζητά δημοσία συγγνώμη για τη δυσφήμιση που υπέστη το χωριό από την πρώτη ανάρτηση του.

Η ανακοίνωση του πατέρα:

ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με όλη αυτή την προσπάθεια που έγινε τα νέα είναι ευχάριστα. Επειτα από την σημερινή μαζική συνάντηση που είχα με πολλούς κατοίκους του χωριού παρουσία του Δημάρχου, με διαβεβαίωσαν όλοι τους ότι έχουν αγκαλιάσει και αγαπήσει τον γιό μου από τις πρώτες μέρες που πήγαμε στο χωριό και δεν έχουν καμία πρόθεση να φύγουμε από το χωριό. Έπειτα από αυτή την έκβαση του θέματος θέλω να ευχαριστήσω θερμά το χωριό Πηγάδια Ξάνθης και τους κατοίκους του και να τους ζητήσω δημοσίως συγνώμη για την δυσφήμηση που υπέστει το όνομα του χωριού από την ανάρτησή μου, η οποία δεν είχε καμία πρόθεση να δυσφημήσει το χωριό που μένω εδώ και χρόνια.

Ευχαριστώ θερμά και όλους εσάς που μας συμπαρασταθήκατε στις δύσκολες αυτές στιγμές!

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Επιτέλους και μια νότα αλλαγής στη ζωή μας! Ορισμένοι κάτοικοι του χωριού Πηγαδίων Ξάνθης κατάφεραν το ακατόρθωτο! Πέτυχαν να πείσουν τους ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας που μισθώνει η οικογένειά μου, να μας ζητήσουν να φύγουμε γιατί έχουμε παιδί με αυτισμό και ενοχλεί τη γειτονιά! Συγχαίρω θερμά όλους όσους έχουν εμπλακεί σε αυτές τις ενέργειες! Μπράβο σας!!!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα