Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άρης Πιαλόγλου: Αποχωρεί από την Ξάνθη ο πολύπειρος παράγοντας;

Κοινοποίηση



Άρης Πιαλόγλου Ξάνθη: Παρελθόν φαίνεται πως θα αποτελέσει σύντομα από την ομάδα της Ξάνθης ο Άρης Πιαλόγλου.

Διαφορετική θα είναι όπως φαίνεται η Ξάνθη στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που φιλοξενεί η ιστοσελίδα “aox1967″ όλα και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν ιστορικά στελέχη να αποχωρούν από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, στο άρθρο γίνεται λόγος για τον Άρη Πιαλόγλου.

«Ο 68χρονος πολύπειρος παράγοντας που από το 1987 αποτελεί αρχικά υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων και από το 1991 πρόεδρο της, με μια παύση για τέσσερα χρόνια από το 2000 έως το 2004 (εκείνο το διάστημα πρόεδρος ο Γιώργος Γκιρτζίκης), σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται τίποτα από την ίδια την ομάδα. Άλλωστε όλοι αναμένουν την συνέντευξη του Χρήστου Πανόπουλου την ερχόμενη Τρίτη 21 Ιουλίου στις 14:00. Το γεγονός πάντως είναι ότι η αποχώρηση του προέδρου της ομάδας, αν όντως ισχύει, δεν έχει να κάνει με τα όσα συνέβησαν φέτος. Υπάρχει μια λογική κούραση μετά από 33 ολόκληρα χρόνια στα διοικητικά συμβούλια του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται, πως τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό πως και ο Νίκος Καραγεωργίου δεν θα παραμείνει στην Ξάνθη, ενώ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου είναι απίθανο να συνεχίσει.
Στα αγωνιστικά, η ομάδα με τον έναν βαθμό που κέρδισε από την ισοπαλία στην έδρα της ΑΕΛ (0-0) και σε συνδυασμό με το 0-0 του Ατρομήτου με τον Πανιώνιο, καβάτζωσε την 13η θέση και ουσιαστικά την παραμονή της στα «μεγάλα σαλόνια». Την ίδια ώρα, οι Νεοσμυρνιώτες αποχαιρετούν την κατηγορία. Βέβαια όλα αυτά είναι θεωρητικά…

Με βάση την αρχική προκήρυξη του πρωταθλήματος η 13η θέση οδηγεί σε διαδικασία μπαράζ με την δεύτερη ομάδα από την Super League 2. Η Ξάνθη δηλαδή δεν θα έπρεπε κανονικά να πανηγυρίζει αλλά να προετοιμάζεται για ματς – παραμονής κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ωστόσο, κάτι δεν πρόκειται να συμβεί αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι η άλλοτε Β΄εθνική δεν έκανε ποτέ επανεκκίνηση μετά την καραντίνα.

Play out: Αναλυτικά η τελική βαθμολογία

7. Αστέρας Τρίπολης 43
8. Ατρόμητος 42
9. ΑΕΛ 36
10. Λαμία 35
11. ΝΠΣ Βόλος 31
12. Παναιτωλικός 29
13. Ξάνθη 24
14. Πανιώνιος

Πηγή: pagenews.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα