Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πληροφορίες για ξαφνική επιφυλακή στις μονάδες του Έβρου

Κοινοποίηση

Σε ξαφνική επιφυλακή τίθενται σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο Evros-news.gr από διάφορα σημεία του Έβρου, στις στρατιωτικές μονάδες του νομού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανακαλούνται άδειες, στρατιωτικοί κλήθηκαν να μπουν στις μονάδες τους και ουδείς γνωρίζει αν πρόκειται για κάποια άσκηση ετοιμότητας ή συμβαίνει κάτι άλλο. Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες πως και στα νησιά συμβαίνει κάτι παρόμοιο.

Ουδείς γνωρίζει αν αφορά την πρόθεση της Τουρκίας να βγάλει γεωτρύπανο για να κάνει έρευνες στην περιοχή της Κρήτης ή αν “χτυπήσει” στην Σύρτη της Λιβύης και επειδή η Αίγυπτος προανήγγειλε ένοπλη αντίδραση, κρίθηκε σκόπιμο να υπάρχει ετοιμότητα και των ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων.

Πάντως οι πληροφορίες που φτάνουν στο Evros-news.gr όσο περνάει η ώρα, αναφέρουν ότι αρκετοί στρατιωτικοί ενημερώθηκαν να βρεθούν στις μονάδες που υπηρετούν, ενώ διακόπηκαν και άδειες που είχαν δοθεί. Ας ελπίσουμε να πρόκειται τελικά για μια ξαφνική άσκηση ετοιμότητας λόγω της τουρκικής προκλητικότητας και τίποτε περισσότερο.

Πηγή: Evros-news.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα