Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η food blogger Madame Ginger στις εκδόσεις Μίνωας

Κοινοποίηση

Η food blogger Madame Ginger, κατά κόσμον Μαριλού Παντάκη,  έχει καταφέρει να κατακτήσει το ευρύ κοινό με τις λαχταριστές συνταγές της, τις μαγειρικές εκπομπές της και το πρωτότυπο περιεχόμενο που δημιουργεί τα τελευταία 9 χρόνια μαζί με την ομάδα της και μοιράζεται με τα Gingerάκια της, όπως της αρέσει να αποκαλεί τους ακόλουθούς της, μέσα από το blog της madameginger.com και τα Social Media της.

Έκανε τα πρώτα μαγειρικά της βήματα από πολύ μικρή, στις κουζίνες των γιαγιάδων της και η μαγειρική ήταν ανέκαθεν η ψυχοθεραπεία της.

Παρόλο που εργάστηκε πάνω στο αντικείμενό της, τις δημόσιες σχέσεις, για 7 χρόνια τελικά την κέρδισε η μαγειρική, γι’ αυτό αποφάσισε να σπουδάσει και να την κάνει επάγγελμα.

Εργάστηκε για 4 χρόνια σε εστιατόρια στην Αθήνα, ενώ το 2011 αποφάσισε να αναλάβει «δράση» και να μοιραστεί με τον κόσμο αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: Να μαγειρεύει.

Έτσι, το περίφημο blog της «Madame Ginger» έγινε πραγματικότητα! Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι έμπειρος γνώστης μαγειρικής για να μπορέσει να φτιάξει τις λαχταριστές συνταγές που ανεβάζει στο blog.

Η Madame Ginger θα σ’ τα αναλύσει όλα βήμα βήμα μέχρι το φαγητό να φτάσει στο πιάτο.

Το πρώτο της βιβλίο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2020 από τις εκδόσεις Μίνωας, θα είναι ένας γευστικός οδηγός που θα απευθύνεται σε όλους: από τους πρωτάρηδες στην κουζίνα μέχρι τους πιο έμπειρους!

Περισσότερες πληροφορίες για τη Madame Ginger μπορείτε να βρείτε:

https://www.facebook.com/MadameGinger/
https://www.instagram.com/madamegingercom/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCpVxyj6dImDECxfUMar8plw

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα