Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ιnstagram: Ξεχάστε όσα ξέρατε – Αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές

Κοινοποίηση

Τo Intstagram, ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίζει να εξερευνά και να επεκτείνει τις δυνατότητές του.

Από τότε που κυκλοφόρησαν τον Αύγουστο του 2016, τα Instagram Stories είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του Instagram, αφού η λειτουργία του επιτρέπει στους χρήστες του Instagram να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο που εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες.

Τώρα λοιπόν, φαίνεται ότι το Instagram  ξεκινά έναν τεράστιο επανασχεδιασμό που καθιστά πολύ πιο εύκολο να παρακολουθήσετε τις ιστορίες των φίλων σας.
Δοκιμάζει ένα νέο σχεδιασμό που θα επιτρέπει στους χρήστες του να βλέπουν περισσότερα Instagram Stories ταυτόχρονα, τόσο στη home screen όσο και σε μια σελίδα αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτά.

Σύμφωνα με μια δοκιμαστική εκδοχή του Instagram, οι χρήστες θα βλέπουν στη home screen δύο σειρές με τα Instagram Stories ενώ ένα κουμπί «See All Stories» θα τους προσφέρει τη δυνατότητα να μεταβαίνουν σε διαφορετική σελίδα όπου θα βρίσκονται όλα συγκεντρωμένα.

Μια πρώτη εικόνα του νέου σχεδιασμού έδωσε ο social media manager Julian Gamboa μέσα από ανάρτησή του στο Twitter, αν και παραμένει ασαφές πότε ή ακόμα και αν το Instagram σκοπεύει να παρουσιάσει τον νέο σχεδιασμό σύντομα.

Αλλαγές  και στα σχόλια

Οι χρήστες θα μπορούν πλέον να «καρφώνουν» τα αγαπημένα τους σχόλια. Έτσι θα μπορούν να «πολλαπλασιάζουν» την διάδραση με τους φίλους ή τους συγγενείς ή τρίτους χρήστες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το νέο χαρακτηριστικό επιτρέπει να «καρφώνεις» μερικά σχόλια στην κορυφή του feed.

Σύμφωνα με το Instagram, η λειτουργία αναπτύσσεται σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους χρήστες να ελέγξουν καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο ξεκινούν οι συνομιλίες στην πλατφόρμα, επιτρέποντάς τους να προωθήσουν θετικά σχόλια.

Η απόφαση να επεκταθεί η λειτουργία σε ολόκληρη την πλατφόρμα είναι ένα από τα πολλά βήματα του Instagram για την καταπολέμηση του εκφοβισμού και της τοξικής συμπεριφοράς τον τελευταίο χρόνο.

in.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα