Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μάκης Τζάτζος: «Είναι από τα άγραφα αυτά που συμβαίνουν στην Ξάνθη»

Κοινοποίηση

Μάκης Τζάτζος: «Είναι από τα άγραφα αυτά που συμβαίνουν στην Ξάνθη»

Για την φημολογία ότι ενδέχεται να διεξαχθεί μπαράζ ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Απόλλωνα Σμύρνης τοποθετήθηκε στο Metropolis 95.5 ο Μάκης Τζάτζος.

«Μα η λήξη της περιόδου από την ΕΠΟ είναι στις 2 Αυγούστου. Δεν έχουν ορίσει κανένα μπαράζ, τα συμβόλαια είχαν πάρει παράταση ενός μήνα, μέχρι τέλη Ιουλίου, ο Απόλλωνας έχει σταματήσει από τον Μάρτιο και ξαφνικά βγαίνει προς τα έξω, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη θέση από την διοργανώτρια αρχή, ότι θα γίνει μπαράζ τέλη Αυγούστου με παίκτες της προηγούμενης χρονιάς που δεν θα υπάρχουν.

Αυτό που γίνεται φέτος με την Ξάνθη, όπου πήρε 36 βαθμούς, της αφαιρέθηκαν δώδεκα και δεν τους πήρε πίσω, ενώ ο ΠΑΟΚ τους πήρε, είναι από τα άγραφα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:





«Ο ΚΑΠ αναφέρει ότι όταν υπάρχει εκκρεμοδικία δεν μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία. Και η υπόθεση ακούγεται ότι θα δικαστεί τον Νοέμβριο. Μιλάμε για κωμωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα.

Η Ξάνθη είναι 32 χρόνια στην Super league δεν έχει χρέος σε κανέναν δημόσιο φορέα, σε κανέναν προμηθευτή, δεν έχει προσφυγή προσφυγή από παίκτη και αντιμετωπίστηκε φέτος σαν ο χειρότερος εγκληματίας. Έχει κάνει κάποιο παράπτωμα;

Ας τιμωρηθεί. Ο ΠΑΟΚ πήρε από το CAS τους επτά βαθμούς, θα παίξει Champions League και μακάρι να προκριθεί και η Ξάνθη θα πέσει. Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά».

www.metrosport.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα