Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με στόχο τα 100 γκολ η Ατάλαντα

Κοινοποίηση

Προγνωστικά Πάρμα – Αταλάντα με Winmasters

Αναμέτρηση για την 37η αγωνιστική στην ιταλική Σέριε Α, με την Πάρμα να υποδέχεται στο «Ένιο Ταρντίνι» την Αταλάντα. Το ματς θα διεξαχθεί στις 20:30, κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε όλα τα ματς στο live score του Sentragoal.

ΠΑΡΜΑ: Ήταν ανώτερη της Μπρέσια την προηγούμενη αγωνιστική και άξια πήρε τη νίκη με 2-1 εκτός έδρας. Αν και στο πρώτο ημίχρονο δεν έβγαλε πολύ όρεξη στο παιχνίδι της, στο δεύτερο μέρος είχε το πάνω χέρι και κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Έτσι, σκαρφάλωσε 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αξιοσημείωτος ο μέσος όρος γκολ ανά παιχνίδι της, αφού μετράει 10 σερί g/g και over, με τα 5 από αυτά μάλιστα να έχουν έρθει και over 3.5 γκολ.

Πολύτιμη η επιστροφή του Μπρούγκαμν (χαφ). Παραμένουν εκτός δράσης οι Ερνάνι, Σκοτσαρέλα (χαφ) και Κορνέλιους (φορ).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Είχε δύσκολο έργο στην έδρα της Μίλαν την περασμένη αγωνιστική. Αν και εμφάνισε καλό πρόσωπο, έμεινε στο ισόπαλο 1-1 και υποχώρησε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παραμένει σε εξαιρετική φόρμα εδώ και πάρα πολύ καιρό, μετρώντας 16 σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα. Στις 12 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Under τα 6 από τα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της και g/g τα 4 από τα 5 τελευταία.

Σημαντική η απώλεια του Τολόι (στόπερ), ο οποίος είναι τιμωρημένος. Συνεχίζει εκτός δράσης ο τραυματίας Ίλισιτς (φορ).

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Αταλάντα στοχεύει στα 100 γκολ, απομένουν δύο παιχνίδια για να το καταφέρει. Η Πάρμα παίζει με αφέλεια, γεγονός που ευνοεί σε μεγάλο βαθμό τους «μπεργκαμάσκι». Επιλογή στα αποτελέσματα πάμε στοίχημα το Over 3.5 γκολ με απόδοση 1.95 στη Winmasters.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα