Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Μηχανογραφικό 2020: Τελευταία ευκαιρία για να το καταθέσετε

Κοινοποίηση

Έως και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου έχουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου.

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μ.Δ., όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον τη Δευτέρα 20-7-2020, τελευταία ημέρα υποβολής.

Αυτή την ημέρα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ., για να οριστικοποιήσουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο Μ.Δ.

Ακόμη, γνωστοποιείται ότι οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων και των μουσικών μαθημάτων ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 17/7 μετά τις 13.00 μ.μ.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα