Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μόλις στο 30% η πληρότητα στη Θάσο

Κοινοποίηση



Μόλις στο 30% είναι η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Θάσου την τρέχουσα χρονική περίοδο ενώ πέρυσι τον μήνα Ιούλιο άγγιζε το 100%!

Το νησί επισκέπτονται φέτος -εν μέσω πανδημίας- κυρίως Βούλγαροι, Ρουμάνοι και Σέρβοι, όπως ανέφερε στο Seleo ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Θάσου, Πάρης Παρασχούδης. Σχολιάζοντας το μπλόκο στους Σέρβους πολίτες, υποστήριξε ότι επρόκειτο για αναμενόμενη εξέλιξη βάσει των κρουσμάτων στη γειτονική χώρα. «Είχαν γίνει αρκετές κρατήσεις από Σέρβους» υπογράμμισε ο κ. Παρασχούδης και συμπλήρωσε ότι «ή θα μεταφερθούν για αργότερα το φετινό καλοκαίρι, ή για το 2021 ή θα ακυρωθούν τελείως».

Όσον αφορά τους Έλληνες επισκέπτες σημείωσε ότι «προς το παρόν, δεν είναι αξιοσημείωτη η προσέλευσή τους». Παρατήρησε δε, ότι οι περισσότεροι από τους Έλληνες που πηγαίνουν στη Θάσο, διατηρούν εκεί εξοχικές κατοικίες.

Για το πώς θα κυλήσει το καλοκαίρι είπε «είχαμε τον πήχη στα δύο μέτρα και τώρα τον τοποθετήσαμε στο μισό» και τόνισε ότι «τα πράγματα είναι σαν κινούμενη άμμος, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί».

«Φέτος δουλεύουμε για τον τόπο μας και για το προσωπικό μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Θάσου.

seleo.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα