Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΜΟΝΟ ΣΤΟ 4.50, ΤΡΙΞΙ ΚΑΙ ΔΥΑΔΑ ΣΤΟ 6.40

Κοινοποίηση

Ποντάρισμα δεν είχε χθες η στήλη, αλλά σημεία είχε. Τόσο η ανατροπή στην Ελβετία όσο και το Χ στο MLS είχαν επιχειρήματα τα οποία τονίστηκαν ιδιαιτέρως.

Σήμερα το μενού είναι εξόχως μεγαλύτερο από το χθεσινό, με δράση σε περισσότερες κατηγορίες. Φυσικά τέτοιες εποχές ξεχωρίζουν, ως ιστορίες, όλες εκείνες που έχουν μέσα παρασκήνιο. Οπότε ας ξεκινήσω με μια τέτοια.
Στην Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τσέλσι, με την τελευταία να δίνει μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Με ποια; Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και αν υπάρχει μια ομάδα που έχει πικάρει κατά πολύ  τη Λίβερπουλ για τους τίτλους της τις τελευταίες δεκαετίες, είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και πόσο θα το χαιρόταν ο κόσμος της Λίβερπουλ αν η ομάδα του βοηθούσε να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ;

Τσάμπιονσιπ τελευταία αγωνιστική
Τελευταία αγωνιστική ημέρα στην Τσάμπιονσιπ και το πιο ιντριγκαδόρικο παιχνίδι είναι το Λιντς-Τσάρλτον. Πρωταθλήτρια και πραγματικό μεθύσι στη γηπεδούχο για την επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 16 χρόνια. Χαλαρή και σε κατάσταση… πάρτι, υποδέχεται την Τσάρλτον του επί 7 χρόνια ποδοσφαιριστή της Μπόγιερ. Όλα καλά μέχρι εδώ και φυσικά συνηγορούν για το διπλό, μιας και ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας του Λιντς, ο Μπόγιερ, παίζει για τη σωτηρία της Τσάρλτον. Κάθε φίλαθλος της Λιντς θα έδινε αυτό το παιχνίδι στον Μπόγιερ πιστεύω.

Το πρόβλημα είναι πως δεν αποφασίζουν οι φίλαθλοι της Λιντς. Αποφασίζει ο Μπιέλσα και οι παίκτες. Δηλαδή… πάλι ο Μπίελσα, αφού ουδείς θα του φέρει αντίρρηση στο «παίζουμε κανονικά». Και το ερώτημά που με βασανίζει είναι αν ο Μπιέλσα με όλα τα φώτα πάνω του θα χαρίσει ένα ματς στον οποιονδήποτε.
Δεύτερη σημείωση, το σενάριο που θέλει την Τσάρλτον να μένει με ισοπαλία. Και μια χαρά πιθανό είναι, αφού χρειάζεται γκέλα της Λούτον ή της Γουίγκαν. Eνα από τα δύο να συμβεί, με πόντο είναι στην κατηγορία και του χρόνου. Ετσι όπως το βλέπω αυτή τη στιγμή, το πιθανότερο bet που έχω στο μυαλό μου είναι το Χ, ενώ βέβαια μπορεί να περιμένει κάποιος και την εξέλιξη στο live betting.

Στη μάχη για τη 2η θέση, η Μπρέντφορντ έχασε σπουδαία ευκαιρία στο Στόουκ και ίσως το παραμύθι εκεί τελείωσε. Τώρα ελπίζει σε δεύτερη γκέλα της Γουέστ Μπρομ, η οποία μάλιστα πρέπει να προκληθεί από τη συμπολίτισσά της Μπρέντφορντ, ΚΠΡ, με την οποία δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.
Οσο για τη Στόουκ, δείχνει να κάνει φινάλε στη σεζόν αντάξιο του ρόστερ της. Αδίκησε τον εαυτό της φέτος και αντί να μάχεται για την άνοδο βρέθηκε μπλεγμένη στον υποβιβασμό. Μπορεί να κλείσει θετικά. Η Νότιγχαμ δεν αποκλείω να είναι κάπως πιο χαλαρή, αφού με την καλή διαφορά γκολ που έχει, μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να χάσει τα play off. Δίνω τύχες στο συγκεκριμένο διπλό, αλλά το 3.40 δεν μπορώ να πω πως με ελκύει ιδιαίτερα.
Επίσης καλό φινις για την Μπρίστολ Σίτι, που άδικα έχασε από τη Σουόνσι το Σάββατο. Δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Πρέστον. Η τελευταία ως τελευταίο στόχο της σεζόν είχε να αποχαιρετήσει με άσο τα εντός έδρας, κάτι που πέτυχε στο 2-0 επί της Μπέρμιγχαμ. Δεν θα έδινε αουτσάιντερ τον άσο.

Αξιοσημείωτη είδηση και η απόλυση Κόουλι στην Χάντερσφιλντ. Ανεξήγητη κίνηση τη δεδομένη στιγμή, σαν να πήγαν διακοπές μία εβδομάδα πριν τις κανονικές. Κάτι που δίνει προβάδισμα στον άσο της Μίλγουολ σήμερα.
Επιστρέφω στη μάχη των play off, όπου η Κάρντιφ χρειάζεται έναν βαθμό για τη μαθηματική επιβεβαίωση, καθώς είναι οριακή η διαφορά γκολ της με τη Σουόνσι. Στο ματς με τη χειρότερη αυτή τη στιγμή ομάδα της κατηγορίας, τη Χαλ, νομίζω θα κερδίσει εύκολα και από νωρίς. Παίζεται ο άσος με χάντικαπ, από ημίχρονο ή over 1,5 στο α’ μέρος.
Προγνωστικά Ιταλία: Η αργή άμυνα της Ιντερ

Στην Ιταλία έχουμε την 35η αγωνιστική αλλά οι αποδόσεις δεν μου δίνουν ευκαιρία για κουβέντα κάπου. Μοναδική περίπτωση που μπορώ να πιαστώ είναι ένα ειδικό στοίχημα στο Ιντερ-Φιορεντίνα.

Η άμυνα της Ιντερ δεν είναι καλά εδώ και καιρό. Αυτό είναι άλλωστε που έβγαλε εκτός διεκδίκησης τίτλου την ομάδα του Κόντε. Εσχάτως δέχτηκε δύο γκολ από Μπολόνια, Βερόνα και ήταν τυχερή που έφαγε μόνο δύο από την Ιντερ. Η Φιορεντίνα έχει ταχύτητα στην επίθεση και θα βγάλει σίγουρα φάσεις. Το over 1,5 για τη φιλοξενούμενη στο 3.50.
Μου αρέσει επίσης και το 4αρι του Κιέζα για anytime σκόρερ, έγραψα και χθες όμως πως με τις πέντε αλλαγές χάνεται μεγάλο μέρος της αξίας σε πονταρίσματα σε παίκτες. Όταν υπάρχουν 50% πιθανότητες η επιλογή σου να μην βγάλει τα 90 λεπτά, αντιλαμβάνεστε πόσο μειώνεται το value.

Απογοήτευση στη Σπαρτάκ, τέλος η καραντίνα στη Ζυρίχη

Τελευταία αγωνιστική και στη Ρωσία. Η Σπαρτάκ Μόσχας, αφού έμεινε εκτός Ευρώπης στο πρωτάθλημα, έχασε και στον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στη Ζενίτ. Απογοητευμένη σε αυτό το φινάλε της σεζόν, είμαι υπέρ του άσου της Ρούμπιν στο μεταξύ τους. Μετά την έλευση Σλούτσκι η τελευταία είναι αρκετά καλύτερα τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Σε καμία περίπτωση δεν θα τη χαρακτήριζα αουτσάιντερ σήμερα, έστω και οριακό.

Στην Ελβετία η Ζυρίχη έρχεται από δύο βαριές ήττες  αλλά μην τις… υπολογίσετε και πολύ ως φόρμα. Με αρκετούς απόντες λόγω θετικών κρουσμάτων και την κανονικότητα να επιστρέφει σιγά σιγά. Από τη Δευτέρα η ομάδα προπονείται και πάλι όλη μαζί και ίσως η 10ημερη καραντίνα να ήταν και μια ανάσα σε αυτό το βαρύ πρόγραμμα. Μπορεί η Ζυρίχη να δείξει μεγαλύτερα αποθέματα ενέργειας σήμερα. Συγκριτικά με τη Λουγκάνο, η οποία δείχνει ταλαιπωρημένη με βασικές μονάδες να εμφανίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Προγνωστικά Φινλανδία: Ανέβασε στροφές η Χόνκα

Κλείνω με Φινλανδία. Την πίστη μου στη Σεϊναγιόνεν την πλήρωσα την περασμένη εβδομάδα. Συνεχίζω να πιστεύω όμως στο ρόστερ και τον προπονητή που έχει. Και σκέφτομαι μήπως μας τα δώσει πίσω σήμερα, ως αουτσάιντερ στην έδρα της Χέλσινγκφορς. Λίγα πράγματα η τελευταία και εκ των φαβορί για υποβιβασμό, με πρόσφατη απόλυση προπονητή και σήμερα δυάδα υπηρεσιακών.
Στο πιο πρόσφατο, επιτέλους, έδειξε τις επιθετικές αρετές της και η Χόνκα. Τώρα που ξεμπούκωσε υποδέχεται την ανεβασμένη μετά τα τελευταία αποτελέσματα Ιντερ Τούρκου και το over το συναντάμε σχετικά υψηλά.

To παιχνίδι μου
Mονό
22/7 21:30 Λουγκάνο-Ζυρίχη 2 (4.50) επί 9.4 μονάδες

Σύστημα 2-3
22/7 21:30 Λουγκάνο-Ζυρίχη 2 (4.00)
22/7 21:30 Λιντς-Τσάρλτον Χ (4.20)
22/7 22:45 Ιντερ – Φιορεντίνα Over 1,5 Φιορεντίνα  (3.50)
Από 3,6 μονάδες στις δυάδες και 0,6 στην τριάδα

Δυάδα
19/7 18:30 Χόνκα – Ιντερ Τούρκου Over  (2.25)
19/7 19:00 Ρουμπίν – Σπαρτάκ Μόσχας 1  (2.85)
Στη δυάδα απόδοσης 6.41 ποντάρισμα 7.9 μονάδες

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες
Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2069,2 μονάδες
Επιστροφές : – μονάδες
Νέο υπόλοιπο : 2069,3 μονάδες
Ανοιχτά Στοιχήματα σημερινής στήλης : 28.7 μονάδες
Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα