Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Περιπέτειες στα σύννεφα

Κοινοποίηση

Οι μικροί μας φίλοι αναζητούν πάντα την περιπέτεια ακόμα και στον ύπνο τους. Υπάρχουν λοιπόν πρακτικοί και όμορφοι τρόποι για να τους την χαρίσουμε και ένας από αυτούς είναι τα κρεβάτια κουκέτες . Ιδανικές για παιδικά και εφηβικά δωμάτια είναι ένα έπιπλο που έχει επιστρέφει δυναμικά στο χώρο της διακοσμήσεις αφού έχει αρκετά προτερήματα.

Αρχικά εξοικονομεί χώρο για δραστηριότητες και παιχνίδι και μπορεί να βολέψει καλύτερα από δύο κρεβάτια σε ένα δωμάτιο που μοιράζονται δυο παιδιά. Ακόμα είναι μια οικονομικότερη λύση από 2 μονά κρεβάτια. Τα διώροφα κρεβάτια μπορεί να έχουν και την επιλογή συρταριών ή ραφιών που θα σας προσφέρουν έξτρα αποθηκευτικό χώρο  ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε παιχνίδια, εποχιακά ρούχα κ.α. Αν δεν έχετε ντουλάπες στο δωμάτιο υπάρχουν ειδικές συνθέσεις που προσφέρουν ενσωματωμένες κουκέτες με ντουλάπες ώστε να λύσετε δύο προβλήματα σε ένα. Επίσης,  μερικές πια τα κρεβάτια κουκέτες μπορούν να «φιλοξενούν» από κάτω και γραφείο ειδικά για μεγαλύτερα παιδιά ώστε να έχουν ένα όμορφο χώρο για διάβασμα και δημιουργία. Αλλά και για τα παιδιά μικρότερης ηλικίας που θέλουν να φτιάξουν οχυρά τους προσφέρεται έναν χώρο που να νιώθουν προστατευμένα και χαρούμενα και σώζετε και τα σεντόνια και τις κουβέρτες σας.

Όμως οι μικροί μας φίλοι έχουν ανάγκη από χρώμα όπως το χαρούμενο πράσινο, φωτεινό πορτοκαλί αλλά και σε απίθανους συνδυασμούς  χρωμάτων που θα δώσουν μια παιχνιδιάρική νότα και στο πιο βαρετό δωμάτιο.

Ακόμα ιδανικό για τους έφηβους είναι το χαλαρωτικό λιλά και τα ανοιχτόχρωμα ξύλα σε συνδυασμό με μεταλλικές λεπτομέρειες που θα κάνουν το υπνοδωμάτιο τους πιο μοντέρνο και ξεχωριστό. Κάπως έτσι θα βάλουμε χρώμα στη ζωή τους αλλά και στα όνειρά τους. Η ασφάλεια αλλά και η ποιότητα μιας τέτοιας κατασκευής  είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη καθώς και εγγύηση που έρχεται μαζί με μια τέτοια αγορά, για να έχουν και αυτά ασφαλή όνειρα και εμείς να μην χάνουμε τον ύπνο μας. Ακόμα τα διώροφα κρεβάτια έχουν προστατευτικά ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε πτώση. Επιπροσθέτως πρέπει να συμπεριλαμβάνετε μαζί με την αγορά σας μια σκάλα κατάλληλα διαμορφωμένη σκάλα για τις διαστάσεις του κρεβατιού σας και αρκετά σταθερή στην κατασκευή της.

Συμπερασματικά, θα πρέπει να καλύπτονται όλα αυτά τα κριτήρια αισθητικά και πρακτικά ώστε να προχωρήσετε στην αγορά ενός τέτοιου επίπλου.Επίσης το διώροφο κρεβάτι που θα επιλέξετε, θα πρέπει να ταιριάζει με τη διακόσμηση του υπνοδωματίου,καλό θα είναι να συμβουλευτείτε έναν διακοσμητή αλλά και του πιο δύσκολου κριτή του παιδιού σας.

Για οικονομικά έπιπλα δείτε homeville.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα