Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Αγγλικά πονταρίσματα

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ένα κεφάλαιο ολοκληρώθηκε χθες και ένα άλλο θα ανοίξει, έτσι είναι η ζωή, έτσι συμβαίνει και στο στοίχημα.

Η Αρμενία, ας πούμε, από χθες έχει νέα πρωταθλήτρια και αυτή είναι η Αραράτ-Αρμενίας που κέρδισε στον τελευταίο αγώνα της με 2-0 τη διεκδικήτρια Νόα. Από την άλλη, μία συγκλονιστική παράσταση έδωσε η Αταλάντα, η οποία διέλυσε τη δύσμοιρη Μπρέσια με 6-2 και έφτασε 6 βαθμούς μακριά από την κορυφή, στην οποία είναι η Γιουβέντους. Ένα τρομερό παράδειγμα ομάδας η Αταλάντα, που είναι σε τρομερή κατάσταση εδώ και μήνες και ολοένα και ανεβαίνει. Μάλιστα, απειλεί και την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League ούσα καλύτερη αυτή την περίοδο.

Αυτή η εβδομάδα όμως είναι που προέχει, αφού έχει εμβόλιμη αγωνιστική πολλών πρωταθλημάτων, όπως είναι της Ισπανίας, της Αγγλίας χθες, της Ιταλίας και της Σκανδιναβίας. Ένα κουπόνι που δε θυμίζει καλοκαίρι, αλλά χειμώνα και δη βαθύ χειμώνα! Πολλές επιλογές ναι, αλλά και μεγάλη προσοχή σε αυτό το κουπόνι που υπόσχεται πολλά, αλλά δίνει λίγα, όπως είδαμε χθες. Έτσι κι εμείς έχουμε σταχυολογήσει κάποια δεδομένα και έχουμε οδηγηθεί σε κάποια παιχνίδια, δύο στον αριθμό, που προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από την Πρέμιερ Λιγκ. Η Πρέμιερ ολοκληρώνεται σε 3 αγωνιστικές, 2 στην ουσία, αν εξαιρέσουμε την σημερινή. Δύο αγώνες στους οποίους οι 3/4 ομάδες θέλουν νίκη με στόχο μία ευρωπαϊκή θέση! Τρομερή μάχη για γερά νεύρα. Πάμε να δούμε τις Μπέρνλι, Γουλβς και Τότεναμ να διεκδικούν ό,τι μπορούν σε μια δυάδα επιλογών που προτείνουμε ως μονές επιλογές αυστηρά:

Μπέρνλι-Γουλβς (20:00):

Ξεκινάμε από τον αγώνα της Μπέρνλι με την Γουλβς που έχουμε αμφίπλευρο ενδιαφέρον και κίνητρο με σκοπό μια ευρωπαϊκή θέση. Η Μπέρνλι θέλει να φτάσει την Γουλβς και δείχνει να έχει αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον της για την Ευρώπη, αφού έκανε σπουδαία νίκη απέναντι στη Ουέστ Χαμ και πήρε ανέλπιστη ισοπαλία από τη Λίβερπουλ με 1-1 εκτός. Αήττητη εδώ και 5 παιχνίδια, σχεδόν μήνας, και δείχνει ότι επιθετικά αλλά κυρίως και αμυντικά λειτουργεί εξαιρετικά. Κατά τι με το μέρος της Γουλβς η παράδοση ανάμεσά τους. Η γηπεδούχος είναι υποχρεωμένη απέναντι στην Γουλβς, που έχει δείξει ότι μόνο άτρωτη δεν μπορεί να θεωρείται. Η Γουλβς είναι και φέτος σταθερή, πολύ καλή, δυνατή και αξιόπιστη. Οι διαδοχικές ήττες της όμως από Σέφιλντ και Άρσεναλ την έχουν οδηγήσει σε οριακό σημείο και δε θέλει να διακινδυνεύσει άλλο τη θέση της. Γκολ μπορεί να σκοράρει, αλλά το ματς είναι δύσκολο. Κίνητρο και ανάγκη ίσον γκολ. GG στο 2.25 (Stoiximan).

Δείτε εδώ όλες τις online στοιχηματικές εταιρείες με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα.

Νιούκασλ-Τότεναμ (20:00):

Μία ακόμα κρίσιμη μάχη για την Τότεναμ μέχρι την επόμενη και με αυτήν ολοκληρώνουμε το άρθρο μας. Η ομάδα του Μουρίνιο ήταν εξαιρετική και παθιασμένη απέναντι στην Άρσεναλ, πήρε σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή και πηγαίνει στην αδιάφορη Νιούκασλ που δε δείχνει διατεθειμένη να εμποδίσει τις ενδιαφερόμενες ομάδες να πετύχουν το στόχο τους. Η φιλοξενούμενη είναι πολύ καλή επιθετικά, αμυντικά έχει προβλήματα αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια και έχει να δώσει 3 ματς για μια ευρωπαϊκή θέση. Πάμε με το διπλό. 2 στο 1.82 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα