Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: Mία ακριβή ισοπαλία και η νίκη της Γκρασχόπερς

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και καλή εβδομάδα! Ακόμα μία ολοκλήρωση ενός μεγάλου πρωταθλήματος είχαμε και χθες με την Πρέμιερ Λιγκ να ρίχνει αυλαία και να μην γινόμαστε σοφότεροι ούτε να μαθαίνουμε κάτι περισσότερο από αυτά που ήδη γνωρίζαμε. Η Γουότφορντ έχασε αν και το πάλεψε και υποβιβάστηκε, η Μπόρνμουθ ήταν η πιο μοιραία που κέρδισε με 1-3 την αδιάφορη Έβερτον αλλά λόγω της ισοπαλίας της Βίλα υποβιβάστηκε. Αυτή που θεωρεί τηρουμένων των αναλογιών κακή τη χρονιά από τα υψηλά στρώματα είναι η Λέστερ που ενώ έφτασε 2η και 3η κατέληξε τελικά 5η και εκτός Champions League. Οι Σκανδιναβοί έκαναν τα δικά τους κατά τα άλλα όπως και οι Ιταλοί και εννοείται ότι σήμερα θα τους αποφύγουμε αμφότερους. Η Αγγλία και συγκεκριμένα η Τσάμπιονσιπ θα μας απασχολήσει σήμερα με τα πλέι οφ ανόδου – τελευταία εκκρεμότητα των Άγγλων και έπειτα θα μας απασχολήσει και η Ελβετία με ένα πολύ δυνατό διπλό, που αν δεν επαληθευτεί η Γκρασχόπερς πετά τα πάντα στον κάλαθο των αχρήστων. Δύο αγώνες, δύο επιλογές και προτείνονται ως μονές επιλογές. Πάμε να τις δούμε:

Βιλ-Γκρασχόπερς (21:30):
Ξεκινάμε από την 2η τη τάξει κατηγορία της Ελβετίας και πάμε στον κρίσιμο αγώνα της Γκρασχόπερς με την αδιάφορη και χωρίς κίνητρο Βιλ. Η Βιλ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της και κάνει και λίγη πλάκα στις αντιπάλους της με 4 νίκες και 1 ισοπαλία στους πιο πρόσφατους 6 αγώνες της. Κέρδισε όσες ομάδες μπορούσε να κερδίσει ενώ έχει ήδη κάνει και την υπέρβασή της εφόσον καταφέρει να βρεθεί στην 5άδα. Δυνατή εντός, αλλά η αντίπαλός της δεν αστειεύεται. Η Γκρασχόπερς βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με την Βιλ, είναι εξίσου καλή και σαφώς καλύτερη από την αντίπαλό της, πρέπει να διορθώσει απαραιτήτως τα αμυντικά της κενά, γιατί το 2-1 από την υποβιβασμένη Κιασό, το 5-3 από την αδιάφορη Σαφχάουζεν και το 4-4 με την επίσης αδιάφορη Κριέν δεν δικαιολογούνται. Έχει πολύ καλή παράδοση με την Βιλ, παρά τα προβλήματα με τα μετόπισθεν έχει ισχυρότατη επίθεση και είναι καταπληκτική εκτός έδρας. Δεν πρέπει και δε θα αφήσει το ματς να της ξεφύγει. Αν δεν προλάβει τη 2η θέση, που δεν δίνει καν απευθείας εισιτήριο ανόδου, αλλά οδηγεί στα μπαράζ, τότε θα έχει πετάξει μια χρονιά. Πάμε με το 2 στο 1.66 (Stoiximan).
Νόμιμο στοίχημα με Winmasters!

Κάρντιφ-Φούλαμ (21:45):
Ξεκινούν και τα πλέι οφ ανόδου για την Τσάμπιονσιπ που η ομάδα που θα τα κερδίσει θα γεμίσει τον λογαριασμό της με πάνω από 160 εκατομμύρια ευρώ! Δεν είναι μόνο το δέλεαρ της ανόδου αλλά και το οικονομικό όφελος που δίνει ώθηση στις ομάδες να δώσουν ό,τι έχουν. Η Κάρντιφ δοκιμάζεται με την Φούλαμ και προσωπικά, αν και δυνατός αγώνας, θεωρώ ότι η Φούλαμ θα κερδίσει στο τέλος την άνοδο. Πρώτος αγώνας σήμερα με τον δεύτερο να είναι σε λίγες μέρες και η νικήτρια ομάδα θα δώσει ακόμα έναν γύρο, τελικό αυτή τη φορά με τη νικήτρια του άλλου ζευγαριού. Η Κάρντιφ είναι παλιά καραβάνα της κατηγορίας, ανέβηκε και πριν 2 χρόνια στην Πρέμιερ αλλά δεν μπόρεσε να μείνει. Θέλει την επιστροφή της, αλλά πρέπει να βελτιωθεί αμυντικά. Δυνατή η επίθεσή της αλλά δεν φτάνει αυτό. Η Φούλαμ έκανε μια μεγάλη πορεία, έφτασε 4η με μόλις 2 βαθμούς μακριά από την απευθείας άνοδο και θέλει να την πετύχει έμμεσα. Σε πολύ καλή κατάσταση, δυνατή εκτός έδρας, δίχως πολύ μεγάλες διαφορές με την αντίπαλό της. Μπορεί το βαθμό. Χ στο 3.05 (Stoiximan). Καλή τύχη!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα