Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στοίχημα: O Μεγάλος Τελικός Κυπέλλου και η μαχήτρια Βίμποργκ

Κοινοποίηση

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Παρασκευή σήμερα και σιγά-σιγά οδεύουμε προς το σαββατοκύριακο και ολοένα και πιο κοντά στο τέλος της σεζόν. Για σήμερα Παρασκευή, κρίνοντας με το πώς πήγε η εβδομάδα αυτή ως τώρα επιλέγουμε να δούμε με πολλή προσοχή κάποιους αγώνες, να μην επιλέξουμε αβασάνιστα κάποιο σημείο αλλά να εστιάσουμε στα γκολ κατά κύριο λόγο και σε ένα μετριοπαθές ποντάρισμα με μικρές αποδόσεις μεν, αλλά με λιγότερο ρίσκο. Ήδη μία ακόμα πρωταθλήτρια και μαθηματικά μετά τις Μπάγερν και Λίβερπουλ έγινε γνωστή χθες και είναι η Μίντιλαντ από τη Δανία, η οποία με το 3-1 επί της Κοπεγχάγης εξασφάλισε τον τίτλο της με άνεση και οδεύει για ακόμα έναν τη νέα σεζόν. Σήμερα θα έχουμε ακόμα μια στέψη και θα είναι από την Αρμενία που στον τελικό κυπέλλου συγκρούονται δύο δυνατές ομάδες. Για σήμερα, λοιπόν, έχουμε επιλέξει δύο αγώνες με τον έναν εξ αυτών να προέρχονται από την Σκανδιναβία και δη από την Δανία και ο δεύτερος από την Αρμενία. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει:

Νόα-Αραράτ-Αρμενίας (18:00): 

Ξεκινάμε από τον τελικό κυπέλλου στην Αρμενία, ο οποίος θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο ’’Football Academy Stadium’’. Δύο πολύ σπουδαίες διεκδικήτριες και ειδικά φέτος μάλιστα που στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ πρωταθλήματος θα διεκδικήσουν και το πρωτάθλημα, αγώνας που θα παιχθεί σε λίγες μέρες. Η Νόα ως τυπικά γηπεδούχος είναι μια εξαιρετική ομάδα και διανύει πολύ καλές μέρες. Είναι 2η στο πρωτάθλημα, διεκδικεί από την σημερινή της αντίπαλο το κύπελλο και το πρωτάθλημα και θέλει όσο τίποτα έναν τίτλο. Κατά τη διαδρομή της ως τον τελικό δέχθηκε μόλις ένα γκολ ενώ σκόραρε συνολικά 5 γκολ. Εντός έδρας σε 4 αγώνες έχει 4 gg με αντίπαλο την Αραράτ-Αρμενίας και δεν έχει νίκη. Η Αραράτ-Αρμενίας πάει για το νταμπλ και δεν το κρύβει. Είναι εξαιρετική σε άμυνα και επίθεση, η καλύτερη για να ακριβολογούμε και η πορεία της ως τον τελικό ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Σκόραρε 19 γκολ (!!) ενώ δέχθηκε μόλις δύο. Θα παλέψει σήμερα παίζοντας όλα για όλα, θέλει έναν τίτλο και φυσικά σε λίγες μέρες της αρκεί ένας βαθμός με αντίπαλο ξανά τη Νόα για να πανηγυρίσει και το πρωτάθλημα. Πάμε στα γκολ: GG στο 1.85 (Στοιχιμαν).

Φρεμάντ Άμαγκερ-Βίμποργκ (20:00): 

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της 2ης εθνικής κατηγορίας της Δανίας, στα χαρτιά ονομάζεται 1η κατηγορία με τον αγώνα της αδιάφορης Φρεμάντ που υποδέχεται την Βίμποργκ. Αγώνας με μονόπλευρο ενδιαφέρον ο σημερινός, με την Φρέμαντ να μην μπορεί να διεκδικήσει τίποτα αλλά να μείνει ικανοποιημένη που τερματίζει στη μέση της βαθμολογίας χωρίς να ανησυχεί για κάτι. Η Βίμποργκ είναι η μόνη πλέον που μπορεί να προλάβει την πρωτοπόρο Βέιλ και έχει απόσταση 7 βαθμών ενώ μένουν 4 αγώνες. Μάλιστα, η Βίμποργκ έχει και την παράδοση υπέρ της με 4 νίκες και μόλις μια ήττα και μάλιστα με γκολ και τρομερά σκορ εκτός έδρας με αντίπαλο την Φρέμαντ: 0-6, 3-9, 1-2 και 0-1.  Ξεκάθαρα θα πάμε στο διπλό. 2 στο 1.75 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα