Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συντάξεις Αυγούστου: Από 22 Ιουλίου η καταβολή κύριων και επικουρικών

Κοινοποίηση

Ξεκινούν από την Τετάρτη 22 Ιουλίου οι πληρωμές των συντάξεων του μηνός Αυγούστου από τον ΕΦΚΑ, για πρώτη φορά από κοινού κύριες και επικουρικές.

Η πίστωση των συντάξεων στους λογαριασμούς των δικαιούχων γίνεται διαφορετικές ημέρες αναλόγως τον ΑΜΚΑ και το ταμείο από το προέρχονται, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός στις τράπεζες.

Το πρόγραμμα πληρωμής έχει ως εξής:

Στις 22 Ιουλίου 2020, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.


Στις 24 Ιουλίου 2020, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.


Στις 28 Ιουλίου 2020, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ)


Στις 30 Ιουλίου 2020, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα