Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θράκη: Που υπάρχει κίνδυνος για πυρκαγιά την Παρασκευή – Προσοχή!

Κοινοποίηση



Ιδιαίτερα αυξημένος είναι ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς σε περιοχές της Θράκης, για την Παρασκευή 10 Ιουλίου, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τα Καιρικά Νέα Θράκης.

“Για αύριο Παρασκευή 10 Ιουλίου περιμένουμε και πάλι ενισχυμένους βόρειο ανατολικούς ανέμους σε ανατολική Ροδόπη δηλαδή ανατολικά της Κομοτηνής, κέντρο νότιο Εβρο και Σαμοθράκη με εντάσεις έως και 7bf καλύτερα τα πράγματα σε δυτική Ροδόπη και Ξάνθη. Θα ήθελα όλοι να βοηθήσουμε το έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας και των αρμοδίων αρχών ώστε η σημερινή φωτιά να είναι και η τελευταία στην περιοχή μας. Στην υποψία καπνού μην αμελείτε, ενημερώστε άμεσα το 199 μερικά λεπτά ίσως κάνουν την διαφορά. Ας συνεισφέρουμε όλοι στην προστασία του φυσικού πλούτου της Θράκης μας” επισημαίνεται σε σχετική ανάρτηση στην ομάδα.

Κίνδυνος Πυρκαγιάς 

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς Fire που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, για αύριο Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Σκύρο, Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία & Κυκλάδες.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα