Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τσαλίκης: «Μάθαμε για το κρούσμα όταν ήμασταν ήδη στην Αγχίαλο»

Κοινοποίηση

Τσαλίκης: «Μάθαμε για το κρούσμα όταν ήμασταν ήδη στην Αγχίαλο»


Ο τιμ μάνατζερ της Ξάνθης αναφέρθηκε στο χρονικό του θετικού δείγματος που βρέθηκε στην ομάδα

Για το χρονικό του πώς οδηγήθηκε η αποστολή της Ξάνθης στην καραντίνα, μίλησε στην ΕΡΤ ο τιμ μάνατζέρ της Κώστας Τσαλίκης. «Την Τετάρτη που μας πέρασε κάναμε όλη η ομάδα τα προκαθορισμένα τεστ.

Την Πέμπτη το πρωί προς μεσημέρι μάθαμε τα νέα. Ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές αρνητικοί εκτός από ένα τεστ που ήταν αμφιβόλου.

Χρειάστηκε ο ποδοσφαιριστής αυτός να κάνει ξανά το τεστ. Το έκανε και το μάθαμε όταν η αποστολή είχε φτάσει πλέον στον Αγχίαλο όπου διαμένει για το παιχνίδι με τη Λαμία.

Αυτή τη στιγμή είμαστε σε καραντίνα στο ξενοδοχείο στον Αγχίαλο.

Ήρθε συνεργείο από την Θεσσαλονίκη και μας ξαναέκαναν τα τεστ, όλη την αποστολή (σ.σ. βγήκαν αρνητικά)», ανέφερε σχετικά.

Όσο για τι μέλει γενέσθαι ανέφερε πως «δε περίπτωση που η δειγματοληψία είναι αρνητική σε όλα τα τεστ των παρευρισκομένων εδώ, πάμε κανονικά για το παιχνίδι της Δευτέρας.

Αν βγει έστω και ένα θετικό, τότε θα ακυρωθεί το παιχνίδι οριστικά και θα πρέπει να το ορίσει σε ένα ημερομηνία η διοργανώτρια αρχή».

Ο ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Το βράδυ της Κυριακής (5/7) και ώρα 22:00 θα πραγματοποιηθεί ο νέος έλεγχος από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας. 


Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το μεσημέρι της Δευτέρας κι αν όλα είναι και πάλι αρνητικά, τότε στις 19:30 στο ΔΑΚ Λαμίας η Xanthi FC θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των play out.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα