Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Συγκέντρωση για την «μητέρα των μαχών»

Κοινοποίηση

Μετά από 31 συνεχή χρόνια παραμονής στην μεγάλη εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, η Ξάνθη κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό και μάλιστα με τον απευθείας υποβιβασμό, με συνδυασμό αποτελεσμάτων το Σάββατο κι όχι με αγώνες μπαράζ.

Έτσι εν όψει του τελευταίου αγώνα της στην Λάρισα, το Σάββατο, έχει κινητοποιηθεί το ποδοσφαιρικό δυναμικό της ομάδας προκειμένου η Θρακική ομάδα να πετύχει τον τελευταίο στόχο που της απέμεινε, την σωτηρία της από το ενδεχόμενο αυτού του κινδύνου, που στην αρχή της σεζόν με το άριστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, φαίνονταν απίθανο να συμβεί.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πανόπουλος, πρόκειται να παραστεί στην αυριανή προπόνηση της ομάδας στα Πηγάδια και να μιλήσει στους παίκτες για την αυτονόητη σημασία του αγώνα ενώ ο Νίκος Καραγεωργίου, τεχνικός οδηγός, ήδη ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία με την ψυχολογική υποστήριξη του έμψυχου υλικού και από σήμερα τους σχεδιασμούς για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Από αγωνιστική άποψη, προβλήματα σοβαρά δεν υπάρχουν στην ομάδα της Θράκης αλλά το άγχος είναι το βασικότερο αυτών που πρέπει να διαχειριστούν παίκτες και προπονητής.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα