Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Υιοθετήθηκε το κουτάβι που πέταξαν στα σκουπίδια

Κοινοποίηση

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός άτυχου ζώου στην Ξάνθη.

Πρόκειται για το σκυλάκι – κουτάβι δύο μηνών – που πριν από μερικές εβδομάδες πέταξαν άγνωστοι μέσα σε κάδο σκουπιδιών, στο κέντρο της πόλης.

Το συμβάν είχε προκαλέσει οργή αλλά και πληθώρα αρνητικών σχολίων, καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ένα ΙΧ αυτοκίνητο πέρασε και πέταξε το μικρό σκυλάκι μέσα στον κάδο σκουπιδιών.

Το άτυχο ζώο ωστόσο βρήκε τελικά καινούργιο σπίτι και υιοθετήθηκε.

Το χρονικό της εγκατάλειψης 

Εικόνες που προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Κυριακής 14/06/20 στο κέντρο της Ξάνθης.

Άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες πέταξαν μέσα σε κάδο σκουπιδιών ένα ζωντανό σκυλί και τράπηκαν σε φυγή. Το σκηνικό διαδραματίστηκε κυριολεκτικά στο κέντρο της Ξάνθης, με τους δράστες να βρίσκονται μέσα σε ένα αυτοκίνητο επί της οδού Βασ. Κωνσταντίνου, ενώ αμέσως μόλις πέταξαν το σκυλί στον κάδο τράπηκαν σε φυγή προς την οδό Βενιζέλου.

Αυτόπτης μάρτυρας στο συμβάν έπαθε σοκ και πριν προλάβει να αποθηκεύσει τις πινακίδες του ΙΧ, οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.

“Αυτοκίνητο πριν λίγο  πέταξε μέσα σε κάδο σκουπιδιών  ένα ζωντανό σκυλί στην Βασ. Κωνσταντίνου και έφυγε προς Βενιζέλου. Ο νεαρός  που μας ειδοποίησε δουλεύει σε μαγαζί είδε το σκηνικό όμως δεν πρόλαβε να κάνει κάτι,να δει πινακίδες,φωτογραφία  κλπ αιφνιδιάστηκε ο άνθρωπος λογικό είναι. Το έβγαλε από τον κάδο ένας περαστικός κ το σκυλί έφυγε πανικόβλητο. Ρε πάτε καθόλου καλά; Μπροστά στα μάτια τόσων ανθρώπων σε κεντρικό δρόμο  πετάτε σκυλιά σε κάδους; Ως εκεί έφτασε η ξεδιαντροπιά σας;” τόνιζε σε ανακοίνωσε της για το συμβάν η φιλοζωική Αδέσποτοι Φίλοι της Ξάνθης.

Πρόκειται για ακόμη ένα περιαστικό ωμής βίας σε βάρος ζώων στην Ξάνθη, ωστόσο το γεγονός ότι το εν λόγω σκυλάκι βρήκε τελικά σπίτι και νέο ιδιοκτήτη αποδεικνύει πως υπάρχουν άνθρωποι ιδιαίτερα ευαίσθητοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν ένα ταλαιπωρημένο ζώο.

Το βίντεο της υιοθεσίας δημοσιεύτηκε στην ομάδα Glam Glam Carlitos.


ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα