Ξάνθη: Υποχρεωτική η μάσκα - Με ραντεβού στις Δημόσιες Υπηρεσίες


Παράταση στα έκτακτα μέτρα που ισχύουν στην Ξάνθη ήδη εδώ και τρεις εβδομάδες, δόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. 

Πρόκειται για τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί σε όλη την Π.Ε. Ξάνθης και σχετίζονται με την προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού στην περιοχή.

Υποχρεωτική η μάσκα 


Συνεπώς, η χρήση της μάσκας παραμένει υποχρεωτική για το προσωπικό αλλά και τους πελάτες όλων των καταστημάτων και των επιχειρήσεων στην Π.Ε. Ξάνθης.

Υπενθυμίζεται ότι ελεγκτικά κλιμάκια πραγματοποιούν εξορμήσεις και βεβαιώνουν παραβάσεις σε περιπτώσεις που διαπιστωθεί η μη χρήση μάσκας, ενώ τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί μέχρι στιγμής δεν αφορούν μόνο την πόλη αλλά και τους γύρω οικισμούς - στους οποίους επίσης ισχύει το μέτρο.

Με ραντεβού στο δημόσιο 


Την ίδια στιγμή η προσέλευση πολιτών σε Δημόσιες Υπηρεσίες, Δημοτικά Καταστήματα και ΔΕΚΟ θα γίνεται κατόπιν ραντεβού, όπως ορίζεται σχετικώς από τα μέτρα που εφαρμόζονται.

Αρμόδια για τη διασφάλιση της εφαρμογής της παρούσας είναι η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση (ΓΕ.ΠΑ.Δ.) Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τα εν λόγω περιοριστικά μέτρα στους ανωτέρω Δήμους της ΠΕ Ξάνθης, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα ισχύσουν από την 03-07-2020 και ώρα 06:00 και για επτά (7) ημέρες, ήτοι μέχρι την 06:00 της 10-07-2020, οπότε και θα επανεκτιμηθεί η άρση ή η παράτασή τους.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال