Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ασιατικές επιλογές με 1.75 και 1.85

Κοινοποίηση

Το ζευγάρι Ίντερ-Σαχτάρ Ντόνετσκ για την ημιτελική φάση στο Γιουρόπα Λιγκ, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας (17/08). Στοιχηματική δραστηριότητα υπάρχει και στη Σουηδία, με την αναμέτρηση Χέλσινγκμποργκ-Σίριους για τη 15η αγωνιστική. Πάμε να δούμε τα αποψινά προγνωστικά στοίχημα αναλυτικά:

ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΣΙΡΙΟΥΣ (20:00)
Η Χέλσινγκμποργκ ηττήθηκε με σκορ 3-1 στην έδρα της Σίριους, στο φινάλε του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα Σουηδίας. Τραγική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, αμυντικά έδειχνε να βρίσκεται σε άλλο γήπεδο. Δέχθηκε δύο γκολ στο διάστημα 15′-22, τη χαριστική βολή στο 50ο λεπτό και απλά μείωσε στη συνέχεια. Μόλις μία νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές στην Άλσβενσκαν, με απολογισμό πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες. Σταθερά εντός ζώνης υποβιβασμού, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα με 25 τέρματα παθητικό.

Η Σίριους «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες το τρίποντο, επικρατώντας 3-1 εντός έδρας απέναντι στη Χέλσινγκμποργκ. Υποδειγματική παρουσία στην επίθεση, σκόραρε τρία τέρματα μέχρι το 50ο λεπτό και στη συνέχεια κατέβασε ταχύτητα. Επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αποτυχημένες προσπάθειες, σε αυτό το διάστημα είχε απολογισμό: τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Σταθερά στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, με την πορεία να κρίνεται ικανοποιητική μέχρι στιγμής. Ομάδα που σκοράρει και δέχεται γκολ με την ίδια συχνότητα, με τέρματα 27 υπέρ και 25 κατά στις 15 φετινές αγωνιστικές.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε τραγική κατάσταση η Χέλσινγκμποργκ, πλέον σε κάθε αγωνιστική παίζει για την επιβίωση στην κατηγορία. Η Σίριους διαθέτει ανώτερο σύνολο, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που απέναντι σε χαμηλότερες δυναμικότητας ομάδες κάνει γκέλες. Προβάδισμα στο διπλό, αλλά καλύτερα να το αποφύγουμε, περιμένουμε ανάλογη εξέλιξη στο ζευγάρι που έληξε με υψηλό σκορ. Ποντάρισμα στο ασιατικό Over 2.75 γκολ σε απόδοση 1.75 στην Bet365.

ΙΝΤΕΡ – ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (22:00)
Η Ίντερ επικράτησε 2-1 απέναντι στη Λεβερκούζεν και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο το εκρηκτικό ξεκίνημα, σκόραρε δύο φορές με τους Μπαρέλα (15′) και Λουκάκου (21′), ενώ στο 24′ δέχθηκε τη μείωση. Σταθερά σε ανοδική πορεία το σύνολο του Αντόνιο Κόντε, προέρχεται από αήττητο σερί 10 αναμετρήσεων σε Ιταλία και Ευρώπη. Απολογισμός επτά ισοπαλίες και τρεις ισοπαλίες, τελευταία ήττα στις 05/07 με 2-1 από την Μπολόνια εντός έδρας για τη Σέριε Α. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζεται ο Αλέξις Σάντσες (επιθετικός), που αποκόμισε τραυματισμό και τέθηκε νοκ άουτ. Παραμένει εκτός πλάνων ο Βεσίνο (χαφ), όπως και ο  Ασαμόα (μπακ), που έχουν μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ ήταν καταιγιστική απέναντι στη Βασιλεία, την σκόρπισε με 4-1 και βρίσκεται πανάξια στα ημιτελικά. Προηγήθηκε με δύο γκολ στο 22ο λεπτό, στη συνέχεια βρήκε περισσότερους κενούς χώρους και τιμώρησε την άμυνα των Ελβετών. Μετράει 13 νίκες στις 17 τελευταίες αναμετρήσεις στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ πέτυχε τουλάχιστον από ένα γκολ στις 16 υποχρεώσεις. Στατιστικά, που αναμφίβολα αποτυπώνουν την ποιότητα των πρωταθλητών Ουκρανίας. Ο τεχνικός Λουίς Κάστρο δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα απουσιών, σταθερά εκτός πλάνων ο τραυματίας Ισμαΐλι (βασικός μπακ), που λείπει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εξέτισε από τιμωρία και επιστρέφει ο Χοτσολάβα (αμυντικός) και θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Ίντερ παίζει με την ψυχολογία στα ύψη, σε ανάλογη κατάσταση βρίσκεται και η Σαχτάρ Ντόνετσκ. Μάλιστα, οι Ουκρανοί πείθουν περισσότερο βάση εικόνας, ενώ οι Ιταλοί διαθέτουν περισσότεροι εμπειρία από παρόμοιες καταστάσεις. Αναμένεται ανοιχτό ζευγάρι στον ημιτελικό του Ντίσελντορφ, επιλογή το ασιατικό Over 2.75 γκολ με απόδοση 1.85 στο Stoiximan.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα