Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αστυνομικά νέα: Μια ληστεία στην Ξάνθη – Θανατηφόρο στην Καβάλα

Κοινοποίηση

Αστυνομικά νέα: Μια ληστεία στην Ξάνθη – Θανατηφόρο στην Καβάλα



Αστυνομικά νέα Ξάνθης: Επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 4 αγνώστων δραστών ληστείας

Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 23-8-2020 το μεσημέρι, σε οικισμό της Ξάνθης, διέπραξαν ληστεία σε βάρος ημεδαπής.

Συγκεκριμένα, οι δράστες επιβαίνοντες σε όχημα προσέγγισαν την παθούσα τη στιγμή που κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό της, όπου ο ένας από τους δράστες αποβιβάστηκε από το όχημα και κατάφερε με τη χρήση σωματικής βίας να αποσπάσει από την κατοχή της ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια ο δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο που ανέμεναν οι άλλοι τρεις συνεργοί του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.




ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Θανατηφόρο τροχαίο

Την 23-8-2020 και ώρα 16.00΄, στο 17,6 χλμ της παλαιάς Εθνικής Οδού Καβάλας – Ξάνθης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονος αλλοδαπός συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 71χρονος ημεδαπός και επέβαινε 71χρονη ημεδαπή. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 47χρονου και ο τραυματισμός της 71χρονης συνεπιβάτισσας του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.





Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή

Συνελήφθη την 23-8-2020 το μεσημέρι σε παραλιακή περιοχή της Κεραμωτής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου, ένας αλλοδαπός, διότι λίγη ώρα νωρίτερα εκμεταλλευόμενος την απουσία παραθεριστή, αφαίρεσε τσάντα που περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα, χρήματα, κλειδί αυτοκινήτου και διάφορα έγγραφα.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα τα οποία παρελήφθησαν από τον δικαιούχο τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

Σύλληψη 4 ημεδαπών  για περίπτωση προσβολής των συμβόλων του Ελληνικού Κράτους

Συνελήφθησαν την 23-8-2020 στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας, τέσσερις (4) ημεδαποί, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, αφαίρεσαν τέσσερις Ελληνικές Σημαίες από τους ιστούς τους, οι οποίες ήταν τοποθετημένες σε πλατεία της πόλης της Δράμας.





Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και οι τέσσερις Ελληνικές Σημαίες, οι οποίες αποδόθηκαν αρμοδίως. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των συλλήψεων ένας από τους δράστες αντιστάθηκε, ενώ στην κατοχή της μίας δράστιδας η οποία  επίσης αντιστάθηκε, χτυπώντας και εξυβρίζοντας τους αστυνομικούς, βρέθηκε ένα ναρκωτικό δισκίο, το οποίο κατασχέθηκε.   

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα